HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Πέος: Τι αλλαγές συμβαίνουν με την πάροδο του χρόνου

Πέος: Τι αλλαγές συμβαίνουν με την πάροδο του χρόνου. Όλοι μεγαλώνουμε και όλοι έχουμε ανησυχίες για τις σεξουαλικές μας… ικανότητες. Το πέος έχει κάποιες αλλαγές…

Σχήμα πέους: Για μικρό αριθμό ανδρών, το πέος μπορεί να καμπυλώνει με την ηλικία. Αυτό μπορεί να επηρεάσει το μήκος, την περιφέρεια και την λειτουργία του. Καθώς το πέος αυτο-θεραπεύεται, σχηματίζεται ιστός ουλής κατά μήκος του (ένα σκληρό περίβλημα γύρω από τον σπογγώδη ιστό που γεμίζει με αίμα για να δημιουργήσει στύση).

Το τμήμα αυτό δεν μπορεί να διογκωθεί, προκαλώντας συνολικά μια καμπύλη στύση. 

Η λειτουργία του πέους:

 Τα νεύρα στο πέος σας γίνονται λιγότερο ευαίσθητα καθώς μεγαλώνετε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με τη στύση και τον οργασμό. Καθώς τα επίπεδα τεστοστερόνης μειώνονται, η στυτική δυσλειτουργία γίνεται πιο πιθανή. Μπορεί να χάσετε την ισχύ της στύσης, αλλά όχι απαραίτητα την ικανότητά σας να κάνετε σεξ.

Όλο αυτό οφείλεται συνήθως στην αδυναμία του σώματος να διοχετεύει αίμα στο πέος με αρκετή ροή και διάρκεια. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να έχετε στύση, αλλά να μην τη διατηρείτε. 

Τρίχες στην  περιοχή:

 Όπως εκείνες στο υπόλοιπο σώμα σας, έτσι και εκεί οι τρίχες θα αραιώσουν και μπορεί να γκριζάρουν.

Μέγεθος πέους: Μπορεί να παρατηρήσετε ότι δεν φαίνεται τόσο μεγάλο όσο παλιά. Το πραγματικό μέγεθος πιθανώς δεν έχει αλλάξει καθόλου. Αλλά αν έχετε περισσότερο λίπος στο ηβικό οστό ακριβώς πάνω από το πέος σας, αυτό μπορεί να το κάνει να φαίνεται μικρότερο.

Γενικώς οι αλλαγές στα σεξουαλικά σας όργανα και στη σεξουαλική διάθεση αποτελούν φυσιολογικό μέρος της γήρανσης.

Νεότερα Άρθρα

5 λόγοι για τους οποίους το πρωκτικό σεξ μπορεί να είναι επώδυνο για εσάς

HerNews ka

Σεξ: Με αυτές τις στάσεις θα χάσεις τις περισσότερες θερμίδες

Her News

Φιλί: Τα 3 σημεία που θέλουν οι γυναίκες να τις φιλάνε

Her News b