HerNews.gr
Ψυχαγωγία

«And Just Like That»: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer

Επιτέλους! Μετράμε αντίστροφα για το «And Just Like That», αφού κυκλοφόρησε το επίσημο trailer που περιμέναμε!

Το HBO Max έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του «And Just Like That» που ανακοινώνει ότι η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 9 Δεκεμβρίου με δυο επεισόδια. Τα υπόλοιπα οκτώ επεισόδια της σεζόν «And Just Like That» θα κυκλοφορούν ένα κάθε φορά στις επόμενες Πέμπτες.

Συνολικά τα επεισόδια είναι 10.

Το «And Just Like That» αφηγείται ένα καινούργιο κεφάλαιο στις ζωές των Carrie (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), Miranda (Σίνθια Νίξον) and Charlotte (Κριστίν Ντέιβις) ενώ συνεχίζουν τις περίπλοκες ζωές τους, την αγάπη και την καριέρα τους στη Νέα Υόρκη- πλέον στα 50 τους.

«And Just Like That»

Η αρχική τηλεοπτική σειρά βασίστηκε στους χαρακτήρες του ομώνυμου βιβλίου της Candace Bushnell, που κυκλοφόρησε το 1996. Το «Sex & the City» παιζόταν για έξι σεζόν από το 1998 μέχρι το 2004 και ακολούθησαν δυο ταινίες. 

Στο ξεκίνημα του trailer «And Just Like That» βλέπουμε την Carrie, την Miranda και την Charlotte με υπέροχο στυλ να περιμένουν την οικοδέσποινα σε ένα πολυτελές εστιατόριο.

Το voiceover στο trailer το κάνει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ λέγοντας:

«Λένε ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις».

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δηλώνει στην συνέχεια πως υπάρχει ένα «νέο κεφάλαιο» στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε. «Και καθώς η ιστορία ξετυλίγεται, η πόλη επανεφευρίσκεται και έτσι ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο».

Οι guest stars της νέας σειράς εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλο, συμπεριλαμβανομένου του Noth, ως Mr Big, που φιλάει την Parker στην κουζίνα τους.

 

Νεότερα Άρθρα

Πες μου πως τρως τ’ αυγά να σου πω τι άνθρωπος είσαι

Her News

Το κάλεσμα 3: Ο διάβολος με έβαλε να το κάνω

Her News

Knives Out 2 :Αποκλειστικό από τα γυρίσματα της ταινίας! 

Her News b