HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αιμίλιος Χειλάκης: “Αν απαντούσα στα σχόλια που δέχτηκα μετά τις δηλώσεις μου για το Δημήτρη Λιγνάδη, θα ήταν ανθρωποφαγία…”

Αιμίλιος Χειλάκης: “Αν απαντούσα στα σχόλια που δέχτηκα μετά τις δηλώσεις μου για το Δημήτρη Λιγνάδη, θα ήταν ανθρωποφαγία…”

Ο καταξιωμένος ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι και στον Ιορδάνη Παπακυριακού. Απάντησε για όσα σχόλια δέχθηκε σε σχέση με όσα δήλωσε πως θα πήγαινε να δει τον Δημήτρη Λιγνάδη στην φυλακή.

Να θυμίσουμε ότι όταν είχε κάνει αυτήν την δήλωση πλήθος κόσμου αναρωτήθηκε γιατί να θέλει κάποιος να πάει να δει στην φυλακή έναν άνθρωπο που κατηγορείται με τόσα αδικήματα.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι υπόδικοι ακόμα. Όταν καταδικαστούν, τότε θα μιλήσουμε για τα αδικήματά τους. Κατά πάσα πιθανότητα για να ακούγονται τόσα πράγματα, κάτι έχει γίνει. Νομίζω πως δε θα είναι μόνο αυτοί οι δύο ηθοποιοί που θα έχουμε να μιλάμε για το MeToo» ανέφερε ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης.

«Το μίσος είναι το πιο εύκολο συναίσθημα. Δεν έχω δεχτεί να γίνω τροφή. Αν απαντούσα στα σχόλια που δέχτηκα μετά τις δηλώσεις μου για το Δημήτρη Λιγνάδη, θα ήταν ανθρωποφαγία. Θα ήμουν βορά. Θα γινόμουν τροφή. Δεν απάντησα σε κανέναν, άστους να τρώγονται με τις σάρκες τους» συμπλήρωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

 

Νεότερα Άρθρα

Ήβη Αδάμου: «Εκτιμώ τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους»

Her News

Μπέσσυ Αργυράκη: «Διάβασα ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης παντρεύονται»

Her News

Γιώργος Μαζωνάκης: Θα παρουσιάσει δική του εκπομπή στην τηλεόραση;

HerNews ka