HerNews.gr
Ελλάδα

Χρήστος Κυριαζής: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή

Σήμερα οι φίλοι και οι συγγενείς αποχαιρέτησαν το Χρήστο Κυριαζή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο αποχαιρετισμός έγινε με τη συνοδεία κιθάρας και των τραγουδιών του μεγάλου ερμηνευτή.

Η οικογένεια είχε ζητήσει αντί στεφάνων να δοθούν τα χρήματα στο Make a Wish.

Για τον καλό της φίλο Χρήστο Κυριαζή μίλησε η Σάσα Σταμάτη, η οποία ήταν φανερά συγκινημένη.

«Ο Χρήστος Κυριαζής ήταν ένας άνθρωπος που έλεγε αυτό που ένιωθε, γι’ αυτό τον αγαπούσε ο κόσμος. Έκανε αυτό που ήθελε. Θα σ’ αγαπώ, γιατί με πίστεψες ακόμα κι όταν δεν με ήξερε η μάνα μου», δήλωσε.

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 68 ετών. Τα τελευταία δύο χρόνια έδινε τη μάχη του με τον καρκίνο. Ο σπουδαίος τραγουδιστής πέθανε στο σπίτι του με τη σύζυγό του Σοφία στο πλευρό του.

Ποιός ήταν ο Χρήστος Κυριαζής:

Ο Χρήστος Κυριαζής είχε μια ξεχωριστή διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία με τα δικά του λαϊκά τραγούδια τη δεκαετία του ’90.
Από τα πρώτα νεανικά γκρουπ στον Πειραιά που συμμετείχεο Χρήστος Κυριαζής, μέχρι τις μεγάλες του επιτυχιές , που με το απόλυτα προσωπικό του ύφος, έκαναν τεράστια επιτυχία.
Ο Χρήστος Κυριαζής χάραξε τη δική του πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή με πολλά τραγούδια που αγαπήθηκαν, όπως το «Μου θυμίζεις τη μάνα μου», το «Έλα μωράκι μου», το «Ημεροβίγλι», το «Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια» και πολλά άλλα.

Νεότερα Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Τραγική κατάληξη για την 41χρονη έγκυο που αγνοούνταν – Την βρήκαν δολοφονημένη μέσα σε μπαούλο

HerNews ka

Φρίκη στην Kαβάλα: 51χρονος βίαζε για 18 χρόνια την κόρη του – Την κατέστησε έγκυο δύο φορές

HerNews ka

Πάτρα: Στην τελική ευθεία το θρίλερ των τριών παιδιών – Νέα στοιχεία για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Her News