HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Κατερίνα Στικούδη για την εγκυμοσύνη και τα αρνητικά σχόλια : “Πώς θα ζήσεις χωρίς τους κοιλιακούς σου τώρα που πάχυνες;”

Η Κατερίνα Στικούδη είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στην ελληνική σόουμπιζ. Έγινε πρόσφατα μανούλα και είναι καλύτερα από ποτέ. Εκτός από τα τραγούδια της, βρίσκεται και στο backstage του Νίκου Κοκλώνη. Όμως ο κόσμος δεν ειναι αγγελικά πλασμένος και τα αρνητικά σχόλια ήταν παντού για την πανέμορφη μανούλα Κατερίνα Στικούδη. 

katrinastikoudi

Η τηλεοπτική σου επιστροφή συνοδεύτηκε, φαντάζομαι, και από κάποια αρνητικά σχόλια.

Κατερίνα Στικούδη: Περίμενα ότι θα άκουγα αρνητικά σχόλια. Το βρίσκω πολύ υποκριτικό και οπισθοδρομικό. Δεν μπορεί στην εποχή μας να ακούγονται άσχημα σχόλια από γυναίκα προς γυναίκα. Δεν μπορεί το 2021 μία γυναίκα παντρεμένη να κινδυνεύει να μην την πάρουν σε μια δουλειά ή να τη ρωτάνε υποψήφιοι εργοδότες αν έχει σκοπό να κάνει παιδιά. Δεν μπορεί μια γυναίκα να μένει άνεργη αν θελήσει να κάνει οικογένεια. Για αυτό είναι λάθος όλο αυτό που γίνεται. Το τι σχόλια μου έστελναν όταν άρχισε να αλλάζει το σώμα μου με την εγκυμοσύνη, δεν μπορώ  να σου το περιγράψω. Μου έγραψαν «ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου!». Στον πέμπτο μήνα μού έλεγαν «πώς θα ζήσεις χωρίς τους κοιλιακούς σου τώρα που πάχυνες». Έφτασαν να μου πούνε ότι έχω πάρει παρένθετη μητέρα για να μη χαλάσω το σώμα μου και όταν ξαναβγήκα στο J2US πως είχα ψεύτικη κοιλιά και αφού επέστρεψα πως είχα κάνει κοιλοπλαστική. Να σου πω όμως κάτι; Τα θετικά μηνύματα κι οι ευχές ήταν πολύ περισσότερα κι εγώ επιλέγω να κρατήσω μόνο εκείνα.

Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στο Νίκο Γεωργιάδη. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τα κακεντρεχή σχόλια που άκουσε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και για την επιστροφή της στο J2US, μετά την γέννηση του γιου της.

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Πλούταρχος – Κατερίνα: Μπαμπάς και κόρη στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη

Her News b

Ο Fashion stylist Ilias Wia, μιλά για το σωστό styling στη σύγχρονη μόδα

Her News

Έφη Θώδη: «Πειράχτηκαν τα νεύρα μου, παίρνω κάθε πρωί μισό χάπι επειδή μου το λέει η ψυχίατρός μου»

HerNews ka