HerNews.gr
Ζώδια

Η αγάπη και ο πληγωμένος θεραπευτής

Η Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με το Χείρωνα. Ο πληγωμένος θεραπευτής που μπορεί να θεραπεύσει τις πληγές των άλλων, όχι όμως τις δικές του σε μια καταδικασμένη ζωή.

Ο ίδιος ο θεραπευτής προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο του συνανθρώπου του.

Τραύματα λοιπόν στην επιφάνεια τραύματα που μας ταλαιπωρούν και δεν έχουν επουλωθεί, αυτή η πληγή που αιμορραγεί σε κάθε άγγιγμα που μας γίνεται με τη δύσκολη όψη του Χείρωνα στην Αφροδίτη.

Δεν θα μπορέσει να μαλακώσει ο πόνος, μόνο να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο.

Ένα βουβό κλάμα για ανθρώπους που χάσαμε για πάντα ,μια αγκαλιά αποχαιρετιστήρια που σκίζει τα σωθικά μας,αλλά δεν το δείχνουμε.

Η Αφροδίτη στο Αιγόκερω πρέπει να είναι παγωμένη να μην δείξει το πραγματικό της πόνο. Αυτός ο πόνος όμως αποτυπώνεται στα μάτια μας, μπορεί να το διακρίνει ο άνθρωπος που βρίσκετε απεναντί μας ,όπως επίσης υπακούει μόνο σε μια λέξη στη λέξη ΠΡΕΠΕΙ!

Πόσοι θα είμαστε άραγε αυτοί που θα ακολουθήσουμε τα πρέπει του Κρόνου και θα αφήσουμε για πάντα πίσω την αγάπη ,για να συμβιβαστούμε με το τίποτα.


Η Αφροδίτη και ο πληγωμένος θεραπευτής.. 
Αρκετοί θα είναι αυτοί που θα συμβιβαστούν, μόνο που η πληγή θα εξακολουθεί να αιμορραγεί σε κάθε σε άγγιγμα.

Όσο μακρυά και να βρίσκεσαι από τον άλλον, αυτή η ψυχική επαφή δεν τελειώνει ποτέ ,όταν οι ψυχές ενώνονται δεν τις χωρίζεις ποτέ.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 έως 22 Ιανουαρίου

HerNewskl

Τα καλύτερα ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 06/06 έως 12/06

Her News b