HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μιμή Ντενίση: Δεν μπορώ να συνεργάζομαι με τέρατα

Μια αποκλειστική, άκρως αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! η Μιμή Ντενίση.

Η αγαπημένη ηθοποιός Μιμή Ντενίση μίλησε για τα ευτράπελα στα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη», για το μπάτζετ, ενώ είπε και τον λόγο που την στεναχωρεί.

«Γυρίσαμε την ταινία ‘Σμύρνη μου Αγαπημένη’ με καύσωνα, πυρκαγιές, Covid και φτάσαμε μέχρι και 500 άτομα σε γύρισμα. Θυμάμαι με καύσωνα στη Μυτιλήνη να φοράμε όλοι χειμωνιάτικα και μου λέει άνθρωπος του νησιού που έπαιζε: ‘κυρία Μιμή, να βγάλω το παλτό; θα σκάσω. Ο Λεωνίδας Κακούρης μου έλεγε ‘εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας, δεν μας βλέπω καλά.Η ταινία είχε προϋπολογισμό 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά τα υπερβήκαμε κατά πολύ. Ήταν το μεγάλο μου όνειρο και με πιάνει θλίψη που δεν την προλάβαν η μαμά μου, η Ολυμπία Δουκάκη και ο Κώστας Βουτσάς». είπε η Μιμή Ντενίση.

Σχετικά με το #Metoo η Μιμή Ντενίση σημειώνει:

«Στα 40 χρόνια που συμπληρώνω στο θέατρο δεν τολμούσε να κάνει κανείς κάτι κακό σε δικό μου θίασο γιατί είμαι πολύ προστατευτική. Στους θιάσους μου άνθρωποι παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά, θέλω ο συνεργάτης μου να είναι καλός άνθρωπος, δεν μπορώ να είμαι με τέρατα. Ο άνθρωπος από τον καλλιτέχνη δε διαχωρίζεται, ανεξαρτήτως ταλέντου. Οι άνθρωποι που έκαναν κακές πράξεις έχουν μια πληγή, κάτι άρρωστο ή διαστροφικό μέσα τους που δεν το παρατήρησε κανείς νωρίς. Αυτό που κάνει κακό στους ίδιους και μετά στους άλλους, κάποια στιγμή επισκιάζει τον καλλιτέχνη».

Για την ξεχωριστή σχέση που έχει με τη Δανάη Μπάρκα και την παρουσία της στην τηλεόραση η Μιμή Ντενίση δηλώνει:

«Η παρουσία της Δανάης στην τηλεόραση έκανε πολύ καλό και βοήθησε πολύ σε σχέση με το body shaming. Έχει θάρρος και υπερηφάνεια. Γνωρίζω τη Δανάη από παιδάκι, τις τσάκωνα μαζί με τη Μαριτίνα, ξημερώματα, στην κουζίνα στο εξοχικό μας να τρώνε γιουβαρλάκια», λέει, ενώ για την κόρη της τη Μαριτίνα λέει:

«Η Μαριτίνα είναι πλέον 21, ανταγωνισμό δεν είχαμε ποτέ, καβγάδες είχαμε πολλούς. Από τα 14 μέχρι τα 17 της με ‘πέθανε’. Πάντα με βλέπει καλύτερη απ’ ό,τι είμαι, έχει χρυσή καρδιά, δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι κορίτσι που ανταγωνίζεται τη μάνα».

Η αγαπημένη ηθοποιός Μιμή Ντενίση μιλά και για τους αστικούς μύθους γύρω από το όνομά της.

«Ο κόσμος νόμιζε πως ήμουν πολύ κοσμική, πως ξυπνάω βαμμένη και χτενισμένη. Έχω διαβάσει για μυθιστορηματικούς έρωτες που δεν είχα ποτέ. Διάβασα για έρωτά μου με κάποιον πολύ κανονικό άνθρωπο, ονόματι Νίκο, με φαλακρίτσα και ότι πήγαινα σε ταβέρνες μαζί του και χόρευα στα τραπέζια. Τηλεφώνησα στον αρχισυντάκτη κι εκείνος μου είπε ‘τι να κάνω βρε Μιμή; Έχω και παιδιά, πως θα ζήσω; Έλεγαν ότι τσακωνόμουν με την Άννα Βίσση ή ότι υπήρχε φοβερή έχθρα με την Αλίκη, είναι όλα αστικοί μύθοι».

Όσο για το τι θα ήθελε να ξαναζήσει στη ζωή της αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω;

«Αν μπορούσα να ξαναζήσω μια στιγμή της ζωής μου θα ήταν εκείνη που είδαν για πρώτη φορά τη Μαριτίνα οι γονείς μου, όταν την είχα μωρό στην αγκαλιά μου».

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Κορινθίου: «Κάποια μέρα ίσως αποκαλύψω τι πραγματικά συνέβη με τον Γιώργο Λιάγκα – Καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου»

HerNews ka

Μαρία Σολωμού: Ο Mente Fuerte, η δυσλεξία του γιου της και ο γάμος με τον Μάριο Αθανασίου που δεν έγινε

Her News

Κάτια Ταραμπάνκο: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν πει για εμένα είναι…»

Her News b