HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Πρωινό σεξ: Όσα θες να ξέρεις

Είσαι από εκείνους που προτιμούν ν’ απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο τις πρωινές ώρες, αφού έχουν ξεκουραστεί και πάρει δυνάμεις, παρά το βράδυ, που έχουν την κούραση και το άγχος όλης της ημέρας.  

Η τεστοστερόνη σου, που έχει συσσωρεύεται κατά τη διάρκεια του ύπνου παραμένει στα υψηλότερα της επίπεδα τις πρώτες τρεις πρωινές ώρες και δε βλέπει την ώρα να εκτονωθεί κάπως.

 

 Μιλώντας επιστημονικά, κατά τη διάρκεια του σεξ απελευθερώνεται η οξυτοκίνη, η ορμόνη της αγάπης, και τι καλύτερο απ’ αυτό για να της πάει καλά η μέρα με χαρά και κέφι. Είναι και αυτό που λέμε, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. 

Το πρωινό σεξ τρεις φορές την εβδομάδα μπορεί να μειώσει κατά το ήμισυ τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου. Κάνει καλό στην υγεία και επίσημα λοιπόν. 

Πολλά είναι τα προνόμια, όταν ο εγκέφαλος είναι χαλαρός και έτοιμος να λειτουργήσει πιο καλά.

 

Τα προνόμια του πρωινού σεξ αποτελούν μεγάλη βοήθεια σε όσα άτομα ίσως αντιμετωπίζουν στρες και άγχος αναφορικά με την απόδοσή τους. Καθώς ειδικά τις πρωινές ώρες, που είμαστε και πιο ευάλωτοι, είναι πιο εύκολο να δεχτούμε μια σεξουαλική πρόταση, αυθόρμητα, χωρίς πολλές σκέψεις, κάτι που στην τελική μπορεί να αποβεί εξαιρετικά βοηθητικό.

Τέλος, με το πρωινό σεξ, και όλες του τις ορμόνες έτοιμες για λειτουργία,  προστατεύοντας ταυτόχρονα τα σημεία του σώματος που είναι εκτεθειμένα στα μικρόβια, ειδικά κατά τον στοματικό έρωτα. 

Νεότερα Άρθρα

Αν με ρωτάς τι έχει αξία, θα σου πω! Το να ζεις.

Her News

Πολλαπλοί οργασμοί: Πως επιτυγχάνονται

Her News

Mύθοι για τα προφυλακτικά που ακόμα πιστεύεις!

Her News