HerNews.gr
Διασκέδαση

Στον Πάνο Κιάμο διασκέδασε μέχρι το πρωί ο Μάρκος Σεφερλής

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του με την παράσταση «Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α.» στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, ο Μάρκος Σεφερλής διασκέδασε μέχρι πρωίας στον Πάνο Κιάμο αι όσοι βρέθηκαν σε αυτή τη μοναδική βραδιά στο Posidonio Music Hall θα  τη θυμούνται για καιρό..

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε στο μαγαζί που τραγουδάει ο φίλος του, Πάνος Κιάμος, γιορτάζοντας με την παρέα του τα γενέθλια της συντρόφου του Γιάννη Καπετάνιου, της όμορφης Βασούλας.

Ο Πάνος Κιάμος κατέβηκε για λίγο απο την πίστα και έκατσε στην παρέα του Μάρκου Σεφερλή, με τον οποίο μοιράστηκε το μικρόφωνο και τραγούδησαν πολλές αγαπημένες επιτυχίες αλλά κάνοντας και πλάκα, με το κοινό να παραληρεί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panos Kiamos (@panoskiamos_official)

H βραδιά ήταν γεμάτη κέφι, διάθεση και λουλούδια που έπεφταν βροχή να έχουν σχεδόν..σκεπάσει τον αγαπημένο ερμηνευτή Πάνο Κιάμο.

Ο Πάνος Κιάμος μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες του, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο απόλυτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, Posidonio Music Hall.

Το μαγαζί είναι κάθε βράδυ sold out και αυτό γιατί εκτός απο την καλύτερη διασκέδαση της Αθήνας, στο Posidonio Music Hall τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πρόληψη της Covid-19 και οι εμβολιασμένοι μπορούν και πάλι να διασκεδάσουν όπως στις προ-covid εποχές.

 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Αυτή είναι σίγουρα η πιο τολμηρή της εμφάνιση

HerNews ka

Χριστίνα Σάλτη: Η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις στο Official Greek Annual IFPI Airplay Chart 2023

HerNews ka

Τα 10 καλύτερα Soundtracks όλων των εποχών

Her News b