HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βάνα Μπάρμπα: “Μην με ρωτήσετε για τον Πέτρο Φιλιππίδη…”

Βάνα Μπάρμπα: “Μην με ρωτήσετε για τον Πέτρο Φιλιππίδη…”

Στο πλατό της εκπομπής Το Πρωινό βρέθηκε σήμερα το πρωί η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα. Φυσικό και επόμενο ήταν να ρωτηθεί από τους παρουσιαστές Γιώργο Λιάγκα & Φαίη Σκορδά για όσα έχει δηλώσει υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη κατα την διάρκεια του #metoo. 

«Μία γυναίκα αντισυμβατική που πήρε τον ταύρο και τον έπιασε από τα κέρατα γιατί να πρέπει κάποια στιγμή να κάνεις δηλώσεις που φάνηκαν σε κάποιους υποστηρικτικές του Πέτρου Φιλιππίδη;» ρώτησε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας.

Τότε, η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα απάντησε αμέσως: «Γιατί έτσι αισθάνομαι. Είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας. Είναι δικαίωμά μας, ακόμη κι αν κάνουμε λάθη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη με ρωτήσετε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ήθελα να απαντήσω».

«Δεν θέλω να μιλήσω άλλο, έχω πει την άποψή μου, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είναι μόνο η εμπλοκή, η σιωπή καμιά φορά στα media είναι χρυσός. Σας ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό. Δε θέλω να πω κάτι άλλο» κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα στο πλατό της εκπομπής  Πρωινό.

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Ωνάση: Έγκυος η χρυσή κληρονόμος; – Τι λέει το περιβάλλον της

Her News b

Τίνα Μεσσαροπούλου για Ζουγανέλη – Συρίγο: «Είχα την πληροφορία, με τον Σπύρο Δημητρίου είχαν χωρίσει έναν χρόνο πριν»

Her News

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Her News b