HerNews.gr
BRIDE NEWS

Γάμος: Πρωτότυπα δώρα για τους καλεσμένους

Τα αναμνηστικά δώρα για τους καλεσμένους μας στον γάμο, πέραν της παραδοσιακής μπομπονιέρας που μοιράζεται σε κάθε γάμο, δεν αποτελούν μια εύκολη υπόθεση. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν λίγα γαμήλια δώρα που πραγματικά αρέσουν και με τα οποία μπορούμε να εκπλήξουμε τους καλεσμένους μας. Τα περισσότερα από αυτά, με λίγη τύχη, θα καταλήξουν να ξεχαστούν στο πίσω μέρος ενός συρταριού.

Εάν λοιπόν προετοιμάζετε έναν γάμο όπου θέλετε να είναι προσεγμένη ακόμα και η μικρότερη λεπτομέρεια, καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιοδήποτε «συνηθισμένο» δώρο, γιατί εκεί ακριβώς μπορείτε και πρέπει να κάνετε τη διαφορά.

Εάν δεν βρείτε κάτι που να σας αρέσει, μπορείτε πάντα να επιλέξετε την επιλογή να το κάνετε μόνοι σας.

Όλο και περισσότερες νύφες επιλέγουν τα χειροποίητα δώρα, μιας και οι μικρές λεπτομέρειες που γίνονται με το χέρι τυγχάνουν μεγαλύτερης εκτίμησης, περιλαμβάνοντας την αγάπη και την προσωπική προσπάθεια της νύφης και -γιατί όχι;- των φίλων της που τυχόν συμμετέχουν σε αυτή την πολύ ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία.

Προσωπικά, πιστεύουμε ότι αυτές είναι οι λεπτομέρειες που είναι πιο συναρπαστικές, αν και θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο και προσπάθεια, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα αξίζει τον κόπο!

Εάν λοιπόν θέλετε να το τολμήσετε, απλώς χρειάζεστε λίγη φαντασία, ενδεχομένως καλή παρέα, απλά και όμορφα στοιχεία με τα οποία μπορείτε να υλοποιήσετε τις δικές σας ιδιαίτερες λεπτομέρειες και φυσικά…πολλή αγάπη!

Παρακάτω μερικές ιδέες τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με το θέμα και το στυλ του γάμου σας, τους καλεσμένους, την εποχή και το προσωπικό σας γούστο, με στόχο να κρατήσει λίγο παραπάνω η «γεύση» και «αίσθηση» του γαμήλιου party.

Ένα ρόφημα σοκολάτας, τσάι ή καφέ σε φακελάκι, μαζί με μπισκότα ή marshmallows, δεμένα όλα σε ένα όμορφο πουγκί με τα στοιχεία του γάμου, ώστε να παρατείνουν τη γλύκα του γάμου και το επόμενο πρωινό.
Ποτηράκια για σφηνάκια, με τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου, συνοδευόμενα από μικρά μπουκαλάκια με ποτό, σε διάφορες ποικιλίες, για να διαλέξει ο καθένας αυτό που προτιμά.

Ένα hangover kit, με ένα μικρό αναζωογονητικό ρόφημα φρούτων, μια μπάρα δημητριακών, μια μικρή κρέμα ή μια μάσκα, τσίχλες ή μέντες για φρεσκάδα, ώστε να περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας λίγο ακόμα, έπειτα και από το ξενύχτι στο γαμήλιο γλέντι.
Ένα μικρό γλαστράκι, με τα τυπωμένα τα στοιχεία του γάμου και ήδη φυτεμένο ένα μικρό λουλουδάκι, π.χ. μια μαργαρίτα, αναλόγως και της εποχής, που οι καλεσμένοι σας θα φροντίσουν, στολίζοντας τον χώρο τους.
Και για τους…μικρούς καλεσμένους, ένα κουτάκι με λίγες μπογιές, ένα μικρό μπλοκ, αυτοκόλλητα, ένα μίνι-παζλ ή ένα μικρό βαζάκι πλαστελίνη.

Δείτε περισσότερα εδώ

Νεότερα Άρθρα

Διοργάνωση Γάμου: Όσα πρέπει να ξέρεις

Her News

BRIDAL EXPO & BFW Athens: 10 χρόνια στη κορυφή – Ένα φαντασμαγορικό τριήμερο για όσους βρέθηκαν στο Ζάππειο

Her News

Πολιτικός γάμος: Τι να φορέσεις αν παντρεύεσαι στο δημαρχείο

Her News