HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από 10 χρονιά σχέσης. Ετοιμάζω το επόμενο βήμα στην πολιτική σκηνή…»

Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από 10 χρονιά σχέσης. Ετοιμάζω το επόμενο βήμα στην πολιτική σκηνή…»

«Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός” έχει αλλάξει αλλά κάνεις δεν το καταλαβαίνει. Είναι μια παράσταση συνόλου, βλέπεις ηθοποιούς να ανθίζουν στην σκηνή. Επέλεξα αυτό το έργο γιατί άρχισα να το βλέπω στον ύπνο μου», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Ο καλλιτέχνης Χάρης Ρώμας συνέχισε λέγοντας: «Ετοιμάζω το επόμενο βήμα μου στην πολιτική σκηνή. Θα βάλω υποψηφιότητα για το Δήμο Χαλανδρίου, ίσως αυτό κοστίσει την αποκοπή μου από την καλλιτεχνική ζωή. Δεν γίνεται να έχεις θεσμική θέση και να μην είσαι εκεί».

Για το metoo, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Η διαχείριση του #metοο ήταν καλή, οι καλλιτέχνες έσπασαν το «σπυρί». Έπρεπε να γίνει όλο αυτό δεν ξεχωρίζω την ψυχολογική από την σωματική βία. Θεωρώ πως ο κόσμος μίλησε και πρέπει να συνεχίσει να μιλάει. Παλεύουμε να δημιουργηθεί εάν πλαίσιο νομού συμπεριφοράς για να ξέρουμε μέχρι που φτάνουν τα όρια όταν κάποιος σκηνοθετεί.

Πρέπει να μπουν όρια στο επειδή είμαι ιδιότροπος σκηνοθέτης, τον άλλον τον τσακίζω. Μου έχει συμβεί από δυο διαφορετικούς σκηνοθέτες πρόταση ερωτικού περιεχομένου για να πάρω ρόλο. Όταν αισθάνεσαι ένα χέρι στο πόδι ή μια ερώτηση τύπου “θες να κοιμηθούμε μαζί” είναι σοκαριστικό».

Η συνέντευξη έγινε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα.

Νεότερα Άρθρα

Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε πως αποκάλεσε τον Στέλιο Κουδουνάρη

HerNews ka

Καλύτερα δε γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της ανανέωσαν με τον Alpha

HerNews ka

Μανούσος Μανουσάκης: «Ιδανικά θα ήθελα να επέλθει το μοιραίο την ώρα του γυρίσματος»

HerNews ka