HerNews.gr
Social News

Κιάρα Φεράνι: Στόλισε το πιο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το Instagram την αποθέωσε

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, με πολλούς celebrities της διεθνούς και εγχώριας showbiz να έχουν ήδη στολίσει τα σπίτια τους. Η Κιάρα Φεράνι στόλισε το πιο λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, φέρνοντας άρωμα Χριστουγέννων, με το Instagram να παίρνει φωτιά!

H διάσημη Ιταλίδα fashionista Chiara Ferragni που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με το σύζυγό της Fedez ζει μια λαμπερή ζωή και ήδη το σπίτι του διάσημου ζευγαριού στο Μιλάνο έχει μπει σε γιορτινό και χριστουγεννιάτικο mood.

Η Κιάρα Φεράνι, η μεγαλύτερη influencer στον κόσμο με 25.4 εκατομμύρια followers στο Instagram, διαχειρίζεται μια επιχείρηση 30 εκατομμυρίων ευρώ και έχει καταφέρει να είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στη μόδα.

To μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κιάρα Φεράνι είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Μάλιστα. τα χρώματα στα λαμπάκια αλλάζουν με ένα χτύπημα των χεριών της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Η Κιάρα Φεράνι είναι πρώτη fashion blogger στον κόσμο που εμφανίστηκε ποτέ σε εξώφυλλο της Vogue, μόλις στα 33 της χρόνια.

Η Κιάρα Φεράνι έχει καταφέρει να γίνει διάσημη επειδή είναι ο εαυτός της. Προωθεί τη δουλειά της από τα social media, χωρίς να ακολουθεί κάποια στρατηγική για τις αναρτήσεις της, αλλά με βάση το ένστικτό της. «Εάν νιώσω την επιθυμία να κάνω κάτι, το κάνω. Αυτό είναι μία δύναμη σ’ έναν κόσμο που κερδίζει όποιος είναι αυθεντικός», έχει δηλώσει.

Νεότερα Άρθρα

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Aποκάλυψαν την ημερομηνία της βάφτισης!

HerNewskl

Πάνος Μουζουράκης: «Σκέφτηκα για κουμπάρο τον πατέρα Αντώνιο» – Η “περίεργη” έκκληση στους δημοσιογράφους για το γάμο του

Her News b

Τα μέτρα που ισχύουν σήμερα στις βαπτίσεις

Her News