HerNews.gr
Social News

Ρούλα Ρέβη: Η ανάρτηση για τα πρόωρα δίδυμα μωρά της συγκινεί

Σήμερα είναι η Παγκόσμια ημέρα προωρότητας. Μια ημέρα αφιερωμένη στους μικρούς μαχητές και στις μανούλες τους. Με αφορμή αυτή την ημέρα. η Ρούλα Ρέβη ανέβασε κάποιες φωτογραφίες, θυμίζοντας όσα έζησε στην εγκυμοσύνη της.

Η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, γέννησε το 2015 πρόωρα τα παιδιά της, καρπούς του έρωτά της με τον Αποστόλη Τότσικα και αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στο Instagram για τα πρόωρα δίδυμα μωρά της. που μας συγκίνησε..

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρούλα Ρέβη αναφέρεται στο θέμα της προωρότητας, καθώς σε πολλές  συνεντεύξεις της έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη της. Η Ρούλα Ρέβη είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για 73 μέρες όταν ήταν εγκυμονούσα.

Η Ρούλα Ρέβη έγραψε στην ανάρτηση της για τα πρόωρα μωρά της:

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά . Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται ! Σήμερα παγκόσμια μέρα προωρότητας , αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί!

Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα , σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα. Να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι, και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!» ανέφερε η Ρούλα Ρέβη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Νεότερα Άρθρα

Χάρις Αλεξίου: «Αποχαιρέτησε» το Maestro για τη φετινή σεζόν με μια συγκινητική ανάρτηση

HerNewskl

Άκης Πετρετζίκης: Η κόρη του έγινε ενός έτους και της ετοίμασε το πιο εντυπωσιακό πάρτι

HerNews ka

Κώστας Τσουρός για την φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη: “Πλέον δεν μας νοιάζει να κοροϊδέψουμε ακόμη και τη θρησκεία”

Her News b