HerNews.gr
Διεθνή

Στον Ιορδάνη ποταμό ο πρίγκιπας Κάρολος: Πήρε μπουκάλια με νερό για τις βασιλικές βαφτίσεις!

Επίσημη επίσκεψη στην Ιορδανία πραγματοποιεί ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του, Καμίλα, όπου επισκέφθηκαν τον Ιορδάνη ποταμό, εκεί όπου ο Ιωάννης ο Βαπτιστής βάφτισε τον Ιησού Χριστό.
Μάλιστα, ο πρίγκιπας Κάρολος πήρε αρκετά μπουκάλια με ιερό νερό από τον Ιορδάνη ποταμό για να τα μεταφέρει στην Αγγλία, για τις βασιλικές βαπτίσεις.

Πιθανώς, με αυτό το νερό να βαπτιστεί και η μικρή Λίλιμπετ, η κόρη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα πέταξαν με ελικόπτερο σε έναν από τους πιο σημαντικούς θρησκευτικούς χώρους και μάλιστα είχαν τη τιμή να κατέβουν στην κοίτη του ποταμού όπου πιστεύεται ότι βαφτίστηκε ο Ιησούς Χριστός. Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμήλα, περπάτησαν σε ένα  βοτσαλωτό μονοπάτι προς το νερό, όπου στάθηκαν για μερικά δευτερόλεπτα. Βούτηξαν τα δάχτυλά τους στο νερό, πριν επιστρέψουν στο μονοπάτι και υπογράψουν στο βιβλίο των επισκεπτών.

Το Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, που βρίσκεται στην κοιλάδα του Ιορδάνη που βρέθηκε ο Πρίγκιπας Κάρολος με την Καμήλα, υποδέχεται προσκυνητές από όλο τον κόσμο και έχει χαρακτηριστεί ένας από τους τρεις ιερότερους τόπους του Χριστιανισμού, μαζί με τη Βηθλεέμ και την Ιερουσαλήμ.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, όπως βλέπουμε από τις αναρτήσεις του στα social media, φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος που επισκέφθηκε το σημείο αυτό, όπου λέγεται ότι έχουν περάσει πολλοί προφήτες και προσκυνητές. Στη συνέχεια, το βασιλικό ζευγάρι επέστρεψε στην πρωτεύουσα Αμμάν, για το βασιλικό δείπνο.

 

Νεότερα Άρθρα

Σήμα κινδύνου για παγκόσμια επισιτιστική κρίση: Εκατομμύρια άνθρωποι αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της πείνας

Her News

Σακίρα: Απολαμβάνει το Μαϊάμι με τα παιδιά της και τον Τομ Κρουζ – Φουντώνουν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι

Her News

Κιμ Καρντάσιαν – Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ: Έφυγαν μαζί από το πάρτι των Όσκαρ (ΦΩΤΟ)

HerNews ka