HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορονοϊό: “Πέρασα δύσκολη νύχτα…”

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της νόσου του κορονοϊό. Ο ίδιος επέλεξε να το γνωστοποιήσει  μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Sfera 102,2  σήμερα το πρωί. Το απόσπασμα μετέδωσε η εκπομπή του Alpha, Happy Day.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ήταν λίγο δύσκολη η νύχτα. Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ για ένα δίωρο, τρίωρο οπότε ήταν λίγο δύσκολο να σηκωθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή και τα δικά μου. Χθες ανακάλυψα ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό».

«Το μήνυμα που έχω να πω είναι γενικά, παιδιά, θέλει δύναμη και αγώνα. Δεν είναι κάτι εύκολο. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Καλή δύναμη σε όλους. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει είναι προσωπική, σε σχέση με το εμβόλιο, αλλά είναι κάτι που δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που την δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ από ότι μου είπαν, λόγω του εμβολίου, το περνάω πολύ λιγότερο από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος».

Νεότερα Άρθρα

«Μαύρο Ρόδο» : Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας δραματικής σειράς του MEGA

Her News

Αννούλα Φλωρινιώτη για τον θάνατο του αδερφού της: «Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα»

HerNews ka

Στέλιος Κουδουνάρης: Όλα όσα είπε για το “My style rocks” και που έπεσε θύμα απάτης

Her News b