HerNews.gr
Social News

“To Be Loved” : Η Αντέλ αποκάλυψε «Το τραγούδι του αιώνα»

H αγαπημένη ερμηνεύτρια Αντέλ επεφύλασσε μια υπέροχη έκπληξη στους θαυμαστές της, χαρίζοντας τους με μια συγκλονιστική ερμηνεία το ολοκαίνουριο τραγούδι “To Be Loved” , που βρίσκεται μέσα στο επερχόμενο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ της με τίτλο 30.

Ο τραγουδίστρια Αντέλ ξάφνιασε τους πάντες, αφού μια ημέρα πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ «30» αποκάλυψε ένα ακόμη από τα νέα της τραγούδια. Ενα μοναδικό κομμάτι, που έχει προκαλέσει πάταγο σχολίων θαυμασμού.

«Είμαστε συγκλονισμένοι» γράφει το CNN, ενώ η Daily Mail επιλέγει ένα από τα σχολία των χρηστών στα social media: «Eίναι το τραγούδι του αιώνα».

Η Αντέλ, σε συνέντευξή της έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να τραγουδήσει live το To Be Loved καθώς της προκαλεί τρομερή συγκίνηση κάθε φορά που το ακούει ή το ερμηνεύει.

«Δεν μπορώ να το ακούσω καν. Φεύγω από το δωμάτιο. Ταράζομαι πολύ κάθε φορά. Όταν το έγραφα και το τραγουδούσα, φανταζόμουν τον Angelo στα 30 του. Υποθέτω ότι θα το τραγουδάω τότε σε εκείνον».

Στην ίδια συνέντευξη η τραγουδίστρια Αντέλ είχε αναφέρει ότι κάποια στιγμή είχε σκεφτεί να μην κυκλοφορήσει τελικά το άλμπουμ 30:

«Υπήρχαν στιγμές όταν έγραφα τα τραγούδια, ακόμα και όταν κάναμε τη μίξη και όλα αυτά, που σκεφτόμουν ότι ίσως δεν θα έπρεπε να το βγάλω. Ότι θα έπρεπε να γράψω άλλο άλμπουμ».

Το τραγούδι που ονομάζεται «To Be Loved» με την Αντέλ να το ερμηνεύει μοναδικά και λίγο πριν κλείσει το βίντεο, η ίδια γυρίζει στην κάμερα και λέει: «Εφυγαν κάποιες νότες αλλά… »

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Νεότερα Άρθρα

Halsey: Εξηγεί γιατί το μητρικό γάλα είναι το «καλύτερο συστατικό περιποίησης του δέρματος»-Το έχει εντάξει στη ρουτίνα της

HerNews ka

Στέργιος Νένες: Ο Νικόλας του Κωνσταντίνου και Ελένης απαντά για το αν πληρώνονται τις επαναλήψεις της σειράς

Her News b

Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου: “είναι εγωκεντρική. Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της”

Her News b