HerNews.gr
Μόδα

Care for our Greek Beaches – Η οικολογική δράση που αλλάζει τα δεδομένα

Ενδιαφέρεσαι και εσύ για νέες δυνατότητες; Τότε join τη δράση Care for our Greek Beaches . Οι δύο πιο σημαντικές εξελίξεις της γενιάς μας είναι η οικολογική ενημέρωση και η οικολογική δράση.

Με την καλύτερη ενημέρωση για την καταστροφή του πλανήτη, η δράση αυτή έρχεται η συνειδητοποίηση και η αλλαγή του τρόπου ζωής μας. Με ενέργειες οικολογικής δράσης, όπως ο καθαρισμός παραλιών, καταφέρνουμε να μειώσουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα.

Μια επόμενη δυνατότητα, την αξιοποίηση αυτών των απορριμμάτων και την δημιουργία κάτι νέου, διαφορετικού και πρωτοπόρου από κάτι που ήταν
άχρηστο και βλαβερό, στα πλαίσια της κυκλικής οικονομίας και της καινοτόμου εξέλιξης.


Η Βαλεντίνα Βασιλάτου, είναι ιδρύτρια της VV Conscious Swimwear, της νέας
επιχείρησης στον χώρο της βιώσιμης μόδας. Η εταιρεία χρησιμοποιεί την μόδα για να κάνει ένα statement για την οικολογική τάση που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε. Με επίκεντρο την θάλασσα, και στόχο την προστασία της, χρησιμοποιεί υφάσματα που προέρχονται από τους βυθούς, δηλαδή από δίχτυα ψαρέματος και πλαστικά μπουκάλια παραμελημένα στις θάλασσες μας.

Παρομοίως χρησιμοποιεί την θάλασσα και ως έμπνευση για τα εμπριμέ σχέδια

Με μινιμαλ και αφαιρετικό τρόπο αποτυπώνει τα μοτίβα σπανίων θαλάσσιων ζώων στα μαγιό , για να κάνει αυτόν που τα φοράει μέρος του βυθού.
Η εταιρεία επιπλέον αγγίζει την οικολογική δράση και από άλλη πλευρά, μέσω συνεργασιών με εθελοντικές οργανώσεις και συμβάλλοντας με ποσοστό από τις πωλήσεις.

Είναι official supporting partner της Healhty Seas, της εθελοντικής οργάνωσης υπεύθυνης για τον καθαρισμό των βυθών μας από δίχτυα ψαρέματος. Θέλοντας όμως να προσφέρει ακόμα περισσότερα και να εμπνεύσει και άλλους, τώρα ξεκινάει και τις δικές της προσωπικές οικολογικές καμπάνιες.


Join the campaign ‘Care for our Greek beaches’, τον πρώτο καθαρισμό παραλίας της εταιρείας VV Conscious Swimwear.

Μια δράση σε συνεργασία με την Σχολή Μωραΐτη, του σχολείου που αποφοίτησε, και με την εθελοντική οργάνωση Healthy Seas, την επίσημο συνεργάτη της.

Μια καμπάνια που έχει στόχο να προσφέρει μια ολιστική εμπειρία. Αρχικά, να ενημερώσουν για την οικολογία, την ανακύκλωση, το ρόλο και την συμβολή του καθενός, όμως επίσης να παρουσιάσουν την κυκλική οικονομία, τις δυνατότητες της και την σημασία να ακολουθήσει η γενιά μας και οι νέες γενιές αυτή την νοοτροπία και πορεία.

Μια καμπάνια που συνδυάζει θεωρία και πράξη

Ο καθαρισμός θα λάβει μέρος την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, στην παραλία Άγιος Σπυρίδωνας στο Πόρτο Ράφτη, την παραλία όπου φέτος γέννησε μια θαλάσσια χελώνα Caretta Caretta, και στόχος είναι να είναι καθαρή για να την υποδεχθεί την επόμενη χρονιά.


Ζήσε μια διαφορετική εμπειρία στην παραλία, και ίσως βρεις και εσύ μια καινοτόμα ιδέα και την δική σου οικολογική πινελιά.

Open invitation
‘Care for our Greek beaches’
Κυριακή 21 Νοεμβρίου
11:00-13:00
Παραλία Άγιος Σπυρίδωνας
Πόρτο Ράφτη
Book your slot here:
https://fb.me/e/dTVGKGi0a
by Thursday 18 November.
* Stay tuned for any date changes due to weather conditions

Νεότερα Άρθρα

Tote, baguette ή shopper: H τσάντα που θα λατρέψουν τα it girls

HerNewskl

Ηailey Bieber: Τόλμησε το jellyfish look αποδεικνύοντας πως είναι η πριγκίπισσα της μόδας!

HerNewskl

Miley Cyrus: Το εντυπωσιακό look που επέλεξε για τα 31α γενέθλιά της

HerNews ka