HerNews.gr
DECORNEWS

Η Black Friday έχει την υπογραφή της Vipart με όλα τα σχέδια σε καμβάδες & παραβάν -30%

Οι μέρες του Black Friday είναι πλέον ένας θεσμός που περιμένουμε όλοι πως και πως. Γιατί; Για ν’ αγοράσουμε τ’ αγαπημένα μας προϊόντα. Όπως τα μοναδικά σχέδια σε καμβά από την Vipart.

Φέτος, η Black Friday έχει την υπογραφή της Vipart με απίστευτες τιμές -30% σε όλα τα προϊόντα και δωρεάν μεταφορικά, περιλαμβάνοντας πρωτότυπα σχέδια σε καμβάδες που θα λατρέψεις. Και ενώ ψάχνεις την κατάλληλη διακόσμηση για να ανανεώσεις ή να διακοσμήσεις απ’ την αρχή τον χώρο σου, η Vipart έχει ήδη αμέτρητες επιλογές όπου μπορείς ανενόχλητα να δεις και να επιλέξεις.

vipart

 

vipart

Τύπωσε τις αγαπημένες συνθέσεις που θα σε συνεπάρουν και θα θέλεις να τοποθετήσεις στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο σε καμβά, για να κοσμήσουν τον τοίχο σου και επίλεξε τον ιδανικό πίνακα για εσένα μέσα από την ποικιλία που μπορείς να βρεις εντός του site Vipart.gr. Μαζί με τους καμβάδες, έρχονται και οι ταπετσαρίες τοίχου που υπόσχονται ν’ αλλάξουν εντελώς την οπτική του χώρου, μαγεύοντας το μάτι. Είναι η ιδανική λύση για ένα cozy αποτέλεσμα!

vipart

vipart

Εκτός από τον μονό καμβά, υπάρχει η δυναμική επιλογή μιας τρίπτυχης ή τετράπτυχης σύνθεσης πίνακα. Και αν επιθυμείς εναλλακτική διακόσμηση ή αυτό που αναζητάς είναι η λειτουργικότητα του χώρου σου, τα παραβάν της Vipart είναι εδώ για να τα κάνεις δικά σου. Στις διαστάσεις που θέλεις και με μοντέρνα, πολύχρωμα ή μινιμαλ σχέδια, προσαρμόζονται όπου και αν τοποθετηθούν, προσδίδοντας ‘’γέμισμα’’ στο χώρο, ενώ παράλληλα διαχωρίζουν το ένα δωμάτιο από το άλλο.

Ανακάλυψε όλες τις επιλογές διακόσμησης σε συναρπαστικές Black Friday τιμές -30% με τον κωδικό BLACK30. Οι προσφορές ισχύουν για το διάστημα 21/11-28/11.

vipart

 

vipart

Το ατελείωτο scrolling σταματάει εκεί που ξεκινούν τα σχέδια της Vipart, με την εγγύηση ποιότητας της εταιρείας και τις οργανωμένες κατηγορίες που σε κατευθύνουν απόλυτα σε αυτό που αναζητάς. Η Black Friday εβδομάδα έφτασε, εσύ μπήκες να προλάβεις τα καλύτερα σχέδια;

vipart

Κλικ εδώ και μπήκες!

Νεότερα Άρθρα

Μικρές αλλαγές στο διαμέρισμα που νοικιάζεις για να το νιώσεις δικό σου

Her News

Τι χρώμα πρέπει να είναι ένα ντουλάπι; 7+1 ιδέες που θα δώσουν στον χώρο της κουζίνας σας μια εντυπωσιακή πινελιά

HerNews ka

Μετέτρεψε το γραφείο στο σπίτι σε χώρο φροντίδας

Her News