HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «O πατέρας μου, δεν με έβλεπε ως γιο του, αλλά ως αντίπαλό του»

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το Γιάννη Παπαμιχαήλ και την σχέση του μαζί τους, μίλησε ο γιος τους Γιάννης Παπαμιχαήλ. Ο συγγραφέας μίλησε για τους γονείς του και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την σχέση του με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Ο συγγραφέας αποκάλυψε πως ο πατέρας του, Δημήτρης Παπαμιχαήλ τον έβλεπε περισσότερο ως αντίπαλο παρά ως γιο του. Ο ίδιος ένιωθε «ασφάλεια» μόνο με τη μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε στην εκπομπή του Σάκη Ρουβά στο ΣΚΑΪ για την διαφορά μεταξύ του πατέρα και της μητέρας του:

«Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου, γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Κόντρα δεν είχαμε, ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από τη μητέρα μου. Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά δύσκολος άνθρωπος. Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα κι αν την έβριζαν, ο Δημήτρης σε αντίστοιχη περίπτωση θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους, όπως μου τα έχουν πει, γιατί δεν είχα γεννηθεί τότε»

 Συγκινημένος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε για το θάνατο της μητέρας του, Αλίκης:

«Το έζησα στα πέντε λεπτά πως έφυγε η Αλίκη και μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια αλλά το θυμάμαι σαν χθες. Έκανε τρεις ανάσες κι έφυγε. Πραγματικά δεν ήθελα να το ζήσω. Το μόνο που έκανα μετά, ήταν να τής κλείσω τα μάτια και να βγω από το δωμάτιο» 

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο του χωρισμού των γονιών του λέγοντας πως είδε σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι.

“Όταν είσαι πέντε με έξι, και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια… Είναι κάποια πράγματα που σου μένουν χαραγμένα” σημείωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Κορινθίου: Όλα όσα δήλωσε για την αποχώρηση της από το “Πρωινό” – «Θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω»

HerNews ka

«ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ»: Απόψε ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας επιστρέφει εκεί όπου κρέμασε τα παπούτσια του

Her News

Ελίνα Κέφη: «Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο «Καλήμερα Ζωή» – Αρνήθηκα, είμαι τελείως ατάλαντη»

HerNews ka