HerNews.gr
Social News

Νίκος Καρβέλας: Περιμένει το τρίτο παιδί του με την 31χρονη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου

Χαρμόσυνα τα νέα για τον Νίκο Καρβέλα και την Έλενα Φερεντίνου, αφού σύντομα θα γίνουν γονείς. Ο Νίκος Καρβέλας, σε ηλικία 70 ετών θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας. Η 31χρονη σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου είναι πέντε μηνών έγκυος. Το ευτυχές γεγονός έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής 21/11, με την Έλενα Φερεντίνου να περιμένει αγοράκι

Η Έλενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια και έχει ξεχωρίσει από τις live εμφανίσεις της σε μουσικές σκηνές, αλλά και σε διοργανώσεις όπως το αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη, στα φετινά Πρέσπεια.

Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Νίκος Καρβέλα και η ταλαντούχα τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, φροντίζουν όμως να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο έρωτάς τους ολοκληρώνεται με τον ερχομό του παιδιού τους.

Μάλιστα, πρίν απο δύο χρόνια ο Νίκος Καρβέλας έγραψε ένα τραγούδι στην Έλενα Φερεντίνου που ο τίτλος του είναι  «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί».

Με την Άννα Βίσση, με την οποία υπήρξε ζευγάρι για πολλά χρόνια και μαζί έγραψαν τεράστιες επιτυχίες, έχουν αποκτήσει τη Σοφία Καρβέλα.

Ο 70χρονος Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει και τον Ανδρέα, από το γάμο του με την Αννίτα Πάνια. Ο μικρός Ανδρέας μάλιστα έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του στη μουσική. Τώρα περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωράκι του απο την Έλενα Φερεντίνου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Ferentinou (@elena_ferentinou)

Με το καλό!

Νεότερα Άρθρα

Σία Κοσιώνη: Η γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της και το debate

Her News

Beyoncé: Ποια είναι η ευχή που έκανε για τα γενέθλιά της;

HerNews ka

Σπύρος Δημητρίου: Με τη νέα του σύντροφο στη Μύκονο – ΦΩΤΟ

HerNews ka