HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις απο 21 έως 27 Νοεμβρίου

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 21 Νοεμβρίου έως 27 Νοεμβρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 21/11 έως 27/11.

 

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα αρκετά βοηθητική για τα ζώδια του Κριού σε θέματα ερωτικά και σχέσεις με άτομα που πολύ πιθανόν να έχουν καταγωγή από το εξωτερικό ή να μένουν μόνιμα σε ξένη χώρα.
Επίσης, ευνοούνται οι μετακινήσεις και δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε κάπου μακρυά όπου σίγουρα θα περάσετε υπέροχα. Ευχάριστα μηνύματα και ειδήσεις σχετικά με ένα μεταπτυχιακό που σας ανοίγει τους ορίζοντες και παίρνετε αρκετά εφόδια για την εξελιξή σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Μονοπάτια που φωτίζονται ιδιαίτερα για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου σε ότι έχει να κάνει με σχέσεις συνεργασίες ακόμα και με εσάς τους ίδιους.
Οι υπόλοιποι έχετε μια εβδομάδα αρκετά ευνοϊκή σε ότι έχει σχέση με την εργασία. Τα ζώδια του Ταύρου πολύ πιθανόν να έχετε μια εξέλιξη που θα έρθει από το εξωτερικό και θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Λίγο περισσότερο προσοχή θα ήθελα από εσάς στα νεύρα που θα σας προκαλέσουν όσοι κινούνται γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Τα ζώδια των Διδύμων θα θελήσετε αυτή την εβδομάδα να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το γάμο σας ή τη σχέση σας και να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα που σκεφτόσασταν καιρό τώρα.
Προς το τέλος της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να κλείσετε κάποιες συμφωνίες και να υπογράψετε κάποια συμβόλαια με άτομα που συνεργάζεστε. Τακτοποιήστε τυχόν 
οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε προς τράπεζες ή δημόσια ταμεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22Ιουλ )

Έχετε καταλάβει πως το τελευταίο διάστημα έχει κινητοποιηθεί έντονα το ερωτικό σας κομμάτι και έχουν προκύψει άνθρωποι που δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς. Τα ζώδια του Καρκίνου αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλουν από εσάς και αν είναι αυτό που δείχνουν ή είναι κάτι άλλο που εσείς δεν το βλέπατε τόσο καιρό. Θέματα που έχουν να κάνουν και με τα παιδιά σας, θα φωτιστούν και αυτά.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι άκρως διαφωτιστική για εσάς τα ζώδια του Λέοντα, σε θέματα οικογένειας σπιτιού αλλά και με την ακίνητη πατρική περιουσία σας. Αν κάτι δεν βλέπατε ξεκάθαρα τόσο καιρό μην κλείσετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας, γιατί δεν αντέχετε την αλήθεια.
Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα, όσο κι αν σας πονάει για το δικό σας καλό. Πρέπει να καταλάβετε κάποια στιγμή πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, μην έλκεστε από τη λάμψη και μείνετε στην ουσία των πραγμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ )

Αυτή η εβδομάδα βρίσκει τα ζώδια της Παρθένου να θέλετε να κάνετε αρκετά πράγματα για το σπίτι σας. Δεν ξέρω τι ετοιμάζετε και τι κόσμο περιμένετε να δεχτείτε, αλλά όλο σας το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στα του σπιτιού σας. Πολύ πιθανόν να πρέπει να ασχοληθείτε και λίγο παραπάνω με την οικογένεια ή με έναν από τους δυο γονείς σας, που για κάποιο λόγο είναι περισσότερο πιεστικοί απεναντί σας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Και αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν έντονα κάποια παραπάνω οικονομικά έξοδα και μια διαρροή χρημάτων που θα σας κάνει να νιώσετε μια ανασφάλεια. Όμως θα υπάρξει αρκετά μεγάλη εύνοια σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με τα social media και γιατί όχι με μια ανώτερη γνώση που από καιρό είχατε σκοπό να αποκτήσετε.
Δεν θα λείψουν τα ευχάριστα μηνύματα, οι επικοινωνίες και θα έλεγα και οι μετακινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Μια εβδομάδα που θα φωτίσει ιδιαίτερα τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας. Τα ζώδια του Σκορπιού, δείτε πιο ξεκάθαρα τι γίνεται σε αυτό το κομμάτι για να ξεκαθαρίσετε και να πάρετε αποφάσεις που θα είναι για το δικό σας καλό και μόνο.
Εχετε κάποια νεύρα παραπάνω αυτή την εβδομάδα και πολύ πιθανόν να ξεσπάτε στο κόσμο που υπάρχει γύρω σας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην έρθετε σε ρήξεις που μπορεί να το μετανιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Μια εβδομάδα που θα θελήσετε να ασχοληθείτε πολύ με τον εαυτό σας για νιώσετε εσείς καλύτερα όπως και να εστιάσετε λίγο παραπάνω στη σχέση σας, αλλά και σε κάποια συνεργασία που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα.
Αρκετοί θα είστε εσείς που θα θελήσετε να ταξιδέψετε ή να ασχοληθείτε με κάποιες δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και αρκετό διάστημα. Θέλετε να τελειώνουν επιτέλους και να ησυχάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για άλλη μια εβδομάδα εσείς θα ασχοληθείτε με άτομα που σας φλερτάρουν και πολύ θα ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί σας. Δεν αποκλείεται κάποια από αυτά να σας επισκεφτούν και στο χώρο σας.
Επίσης Θα θελήσετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες υποχρεώσεις που έχετε προς τα παιδιά σας και πρέπει να εστιάσετε λίγο παραπάνω σε αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Αυτή την εβδομάδα θα φωτιστούν έντονα κάποια θέματα οικογενειακά που θα πρέπει να ασχοληθείτε και να τα τακτοποιήσετε. Υπάρχει κάτι σε αυτό το τομέα που δεν το έχετε δει και πολύ καθαρά ή κάνετε πως δεν το βλέπετε. Θα ήθελα λοιπόν να δείτε τη πραγματικότητα καθαρά, όσο κι αν δεν το αντέχετε. Είναι ώρα να για εσάς τα ζώδια του Υδροχόου να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα είναι για το δικό σας καλό και μόνο, έτσι ώστε να ξεδιαλύνει το τοπίο και να πάτε παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσεις, αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε πολύ στη καριέρα σας και στο πως θα εξελιχτείτε για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να θελήσετε να πάτε να εργαστείτε στην οικογενειακή σας επιχείρηση, κάτι που σίγουρα θα είναι πολύ βοηθητικό αυτό για εσάς.
Αρκετοί όμως θα θελήσετε να επεκταθείτε και να κάνετε ένα μεταπτυχιακό, που θα σας δώσει τη βοήθεια που πραγματικά χρειάζεστε για την επαγγελματική σας εξέλιξη .

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19 έως 25 Δεκεμβρίου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουλίου

HerNewskl

Ταύρος, Αιγόκερως και Παρθένος: Τα πιο πλούσια ζώδια στην αστρολογία

Her News