HerNews.gr
Beauty

Ασκήσεις προσώπου με αντιγηραντική δράση για νεανική επιδερμίδα

masazproswpou
Μπορεί με τη λέξη άσκηση να σου έρχεται κάτι επίπονο και κουραστικό στο νου, όμως οι συγκεκριμένες ασκήσεις προσώπου μόνο χαρά, ξεκούραση και νεανική επιδερμίδα μπορούν να επιφέρουν.

Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις προσώπου, τις οποίες μπορείς να τις κάνεις ανα πάσα ώρα και στιγμή μέσα στη διάρκεια της ημέρας, αφιερώνοντας λίγα λεπτά για να τις πραγματοποιήσεις επαναληπτικά.

proswpo

Πολλοί επιλέγουν την ώρα της skincare ρουτίνας τους να χαλαρώνουν στο κρεβάτι και τον καναπέ τους. Κάθε κίνηση από τις ασκήσεις προσώπου πρέπει να επαναλαμβάνεται ιδανικά πάνω από δέκα φορές, και να γίνονται μέσα στην ημέρα δύο με τρία σετ.

Chin press-Πιέσεις στο πηγούνι

Το αντίδοτο για μια ζωή που δαπανάται κοιτάζοντας ηλεκτρονικές συσκευές, είναι αυτή η άσκηση, η οποία ξεμπλοκάρει τους μύες του λαιμού. Καθίστε όρθιοι, τοποθετήστε ένα δάχτυλο στο κέντρο του πηγουνιού σας και πιέστε το πίσω στο λαιμό. Επαναλάβετε τουλάχιστον δέκα φορές και κάνετε 2-3 σετ.
Αν θέλετε να απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο – όπως συνηθίζουμε να το λέμε – ακολουθήστε τις κινήσεις που προτείνει η face yoga expert, Danielle Collins.

Face knuckling

Κάντε τα χέρια σας γροθιές και δουλέψτε τις αρθρώσεις του προσώπου σας κάνοντας κυκλικές κινήσεις – μετακινώντας προς τα πάνω και προς τα έξω από το πηγούνι μέχρι τη γραμμή του σαγονιού. Συνεχίστε με μικρότερους κύκλους στην περιοχή των ματιών. Μία άσκηση που χαλαρώνει τους μύες και βοηθά στην ανόρθωση.
To video που ακολουθεί θα σας δείξει αναλυτικά τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε.

Face and brow whipping- Ασκήσεις προσώπου και φρυδιών

Η τέλεια άσκηση για ανύψωση και σύσφιξη. Τοποθετήστε τα δάχτυλα του δεξιού σας χεριού πάνω από το κέντρο του πηγουνιού και του στόματός σας για να κρατήσετε το δέρμα σταθερό και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού για να κουνήσετε σταθερά προς τα πάνω και προς τα έξω το αριστερό μάγουλο – δουλεύοντας προς τα πάνω και προς τα έξω από το πηγούνι, τις γωνίες του στόματός σας και την πλευρά της μύτης. Στη συνέχεια, επαναλάβετε την άσκηση στο δεξί σας μάγουλο, κρατώντας το δέρμα σφιχτά με το αριστερό σας χέρι.

H skincare expert, Abigail James δείχνει αναλυτικά αντιγηραντικές ασκήσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε για να δείτε άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης και ανόρθωσης στην επιδερμίδα σας.

Νεότερα Άρθρα

Kourtney Kardashian: Yιοθέτησε το πιο girly manicure που έχουμε δει

HerNewskl

H Hailey Bieber ανέδειξε το πιο φυσικό μακιγιάζ της σεζόν!

HerNewskl

Αγάπη Στυλίδου: Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2022

Her News