HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κωστής Μαραβέγιας: Είμαι τρία χρόνια βίγκαν, έχω κόψει και το αλκοόλ

Στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε σήμερα συνέντευξη ο Κωστής Μαραβέγιας και αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό ρόλο που έχει αναλάβει, αυτόν του παρουσιαστή, τις γυναίκες και τη δερματική του πάθηση, τη λεύκη.
«Ξύπνησα ένα πρωί και τα έβγαλα όλα από τη ζωή μου» είπε, μεταξύ άλλων, ο καλλιτέχνης Κωστής Μαραβέγιας

«Δεν αισθάνομαι καθαρόαιμος παρουσιαστής. Στην εκπομπή μου κάνω κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνω στις συναυλίες μου. Όταν υπάρχουν καλεσμένοι που είναι φίλοι πιο πολύ και γνωστοί μου, υπάρχει αυτή η οικειότητα, η άνεση και ζεστή κουβέντα που υπερβαίνει λίγο το «παρουσιαστικό – δημοσιογραφικό» πλαίσιο» σημείωσε ο Κωστής Μαραβέγιας για την εκπομπή του «Δυνατά» στην ΕΡΤ.

Ο Κωστής Μαραβέγιας στη συνέντευξή του πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν παρακολουθώ τηλεόραση, αλλά δεν είμαι φανατικός τηλεθεατής. Όταν δω κάτι που με ενδιαφέρει, θα το παρακολουθήσω».

Μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης Κωστής Μαραβέγιας δήλωσε ότι γράφει περισσότερο όταν αισθάνεται καλά ψυχολογικά. Όταν έχει πεσμένη διάθεση και γράφει πράγματα, συνήθως καταλήγει να τα σκίζει ή να τα πετάει, όπως είπε.

maravegias

Σε παλαιότερη συνέντευξη του, ο Κωστής Μαραβέγιας είχε αναφερθεί στο γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου, αναφέροντας:

«Δεν περίμενα ότι η ανάρτηση μου μετά τον γάμο θα είχε τέτοια ανταπόκριση. Ήταν λογία καρδίας. Ήμουν ακόμα με τη ζάλη του ανθρώπου που μόλις είχε γιορτάσει την αγάπη του», δήλωσε για την ανάρτηση του και τα θετικά σχόλια που άκουσε από γνωστούς και μη φίλους του.

«Δεν αλλάζει κάτι μετρά τον γάμο. Για μένα ο έγγαμος βίος αρχίζει όταν εάν ζευγάρι αποφασίζει να συγκατοικήσει», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Νεότερα Άρθρα

J2US: Αυτά είναι τα πρώτα ανατρεπτικά ζευγάρια που «κλείδωσαν»

HerNews ka

Θανάσης Κατερινόπουλος: Συγκινεί μιλώντας για τον γιο του που “έφυγε” από τη ζωή

Her News

Θοδωρής Αθερίδης: «Το γέλιο είναι άυλη φιλανθρωπία. Γι’ αυτό είναι γεμάτος ο Μάρκος Σεφερλής»

Her News b