HerNews.gr
Διασκέδαση

Ακόμα ένα διήμερο διασκέδασης.. στον Πάνο Κιάμο!

Κι αν σκέφτεσαι που να διασκεδάσεις αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο.. Η απόφαση είναι μονόδρομος! Στον Πάνο Κιάμο φυσικά! Τα ωραιότερα ξενύχτια είναι στο Posidonio Music Hall, εκεί όπου το κέφι κρατά μέχρι το πρωί..

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το Posidonio Music Hall είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο.. sold out!

Λίγο ή πολύ, όλοι έχουμε επιθυμήσει να βγαίνουμε όπως παλιά. Στο Posidonio Music Hall όπου εμφανίζεται ο μοναδικός Πάνος Κιάμος, ευτυχώς μπορούμε να γευτούμε τη διασκέδαση!

Και αυτό γιατί στο Posidonio Music Hall τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πρόληψη της Covid-19 και οι εμβολιασμένοι μπορούν και πάλι να διασκεδάσουν όπως στις προ-covid εποχές.

Ο Πάνος Κιάμος μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες του, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο απόλυτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, Posidonio Music Hall.

Μπαλάντες, ερωτικά τραγούδια αλλά και ξεσηκωτικά σουξέ που ο Πάνος Κιάμος έχει καταφέρει να μας κάνει να τα αγαπήσουμε, ακούγονται στο Posidonio Music Hall με τους θαμώνες να τον αποθεώνουν.

Ο μοναδικός ερμηνευτής, με παλιά και νέα τραγούδια του που όλοι αγαπήσαμε, μας παρουσιάζει το ανανεωμένο πρόγραμμά του, και μας κάνει συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Πάνος Κιάμος, με τη μεγάλη καλλιτεχνική του πορεία, ερμηνεύει ζωντανά απο τα πρώτα του τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, όπως το “Όλα για σένανε μιλάνε” και πολλά ακόμα, μέχρι τη νέα επιτυχία του, “Υπερβολές”..

Στην πίστα ο Πάνος Κιάμος ερμηνεύει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Υπερβολές», σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη, στίχους Σάννυ Μπαλτζή και ενορχήστρωση από τον Κωνσταντίνο Παντζή, με τα λουλούδια απο τον κόσμο να πέφτουν βροχή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panos Kiamos (@panoskiamos_official)

Μαζί του η Έλενα Τσαγκρινού και ο Αναστάσιος Ράμμος.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio! Εκεί που χτυπά η «καρδιά» της διασκέδασης..

https://posidonio.com

Τηλέφωνα κρατήσεων:

Νεότερα Άρθρα

Σαββατοκύριακο… ΕΞΩ!

Her News b

Γιώργος Τσαλίκης και Μανώλης Κονταρός μαζί στη σκηνή

Her News

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας!

HerNews ka