HerNews.gr
Ελλάδα

Πως θα πάρουν τα νοικοκυριά έκπτωση 15% στο φυσικό αέριο

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας, σε συνεργασία με την κυβέρνηση και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, προχωρά στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να υψωθεί τείχος προστασίας για τους οικιακούς καταναλωτές από τις διεθνείς ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας. Έρχεται έκπτωση 15% στο φυσικό αέριο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

“Σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα εκπονήσουμε σχέδιο με το οποίο θα απορροφήσουμε κατ΄ ελάχιστον το 15% των ανατιμήσεων στο φυσικό αέριο, στηρίζοντας έμπρακτα τα νοικοκυριά της χώρας μας”.

Πότε θα φανεί η έκπτωση στους λογαριασμούς:

Στους λογαριασμούς του Νοεμβρίου, που θα εκδοθούν το Δεκέμβριο, θα φανεί η έκπτωση 15% στα νοικοκυριά και μάλιστα και η αναδρομική εκπτωση 15% του μηνός Οκτωβρίου. Η έκπτωση αφορά μόνο τα νοικοκυριά

Τις επόμενες ημέρες η ΔΕΠΑ θα συνεργαστεί με όλους τους ιδιώτες Παρόχους για την οριστικοποίηση των όρων, της διαδικασίας, αλλά και του μηχανισμού πιστοποίησης ώστε να εξασφαλιστεί ότι η έκπτωση κατ΄ ελάχιστον 15% στην τιμή του φυσικού αέριου, θα φτάσει στους τελικούς οικιακούς καταναλωτές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας,  Κωνσταντίνος Ξιφαράς

Για 30 και πλέον χρόνια η ΔΕΠΑ Εμπορίας στηρίζει σταθερά την ενεργειακή οικονομία της χώρας. Αυτό συνεχίζει να κάνει και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία του ενεργειακού κλάδου, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά όλης της Ευρώπης.

Η ενέργεια είναι κοινωνικό αγαθό αλλά και βασική προϋπόθεση για την οικονομική ανάπτυξη και την ευημερία. Αποστολή της ΔΕΠΑ Εμπορίας είναι να την προσφέρει με οικονομία και ασφάλεια σε όλους τους Έλληνες.

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας, χάρη στον νέο επιχειρησιακό της σχεδιασμό, που την καθιστά μια σύγχρονη, αποτελεσματική και ολοκληρωμένη επιχείρηση ενέργειας, έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει προς όφελος των οικιακών καταναλωτών, ένα σημαντικό ποσοστό της αύξησης στη διεθνή τιμή του φυσικού αερίου.

Πηγή: Energymag.gr

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζουν οι γονείς της, τρία χρόνια μετά τη δολοφονία της

Her News

Νέα στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Τετάρτη 5 Απριλίου

Her News b

Ελένη Μπούκη: Στην κεντρική προεκλογική ομιλία του συνδυασμού Λυκόβρυση – Πεύκη ΜΑΖΙ με επικεφαλή τον Γρήγορη Λέων

HerNews ka