HerNews.gr
Παιδί

Διακοπές με τα παιδιά: Ξέρετε πόσα λεπτά ξεκουράζονται οι γονείς;

Όλοι οι γονείς αγαπάνε τα παιδιά τους και τα παίρνουν μαζί διακοπές και καλά κάνουν! Το ξέρετε ότι ο μέσος όρος ξεκούρασης για έναν γονέα που πάει διακοπές με τα παιδιά του είναι 17 λεπτά; 

Σε πρόσφατη έρευνα σε 2.000 γονέων με παιδιά κάτω των 14 ετών ανακάλυψε ότι αν το 57% είναι αυστηροί γονείς την πειθαρχεία στις διακοπές την αφήνουν σπίτι…
Όταν οι γονείς μπαίνουν σε νοοτροπία οικογενειακών διακοπών

Περισσότεροι από τους μισούς γονείς κάνουν μεγάλες παραχωρήσεις σε παραλιακές διακοπές, κάτι που δεν κάνουν κατά τη διάρκεια της συνήθους ρουτίνας τους. Οκτώ στους 10 λένε ότι είναι πιο επιεικείς, όταν οδηγούν προς τον προορισμό των διακοπών.

Πάνω από το 75% των γονέων συμφωνεί επίσης ότι το καλοκαίρι είναι η καλύτερη στιγμή για οικογενειακό ταξίδι. Τα παιδιά που θέλουν να ξυπνήσουν αργά στις διακοπές είναι τυχερά: Σχεδόν 7 στους 10 γονείς είναι πολύ πιο ανεκτικοί στο ωράριο του ύπνου.

Aξίζει να σημειωθεί ότι το 57% επιτρέπει στα παιδιά να τρώνε πρόχειρο φαγητό.

Το 49% τα αφήνει να παίζουν περισσότερο με ηλεκτρονικά. Περισσότεροι από 7 στους 10 γονείς λένε επίσης ότι όσο το παιδί τους μαθαίνει κάτι πολύτιμο, δεν πειράζει να περνάει επιπλέον χρόνο παίζοντας σε ηλεκτρονικές συσκευές.

Η μελέτη που διεξήχθη από την OnePoll σε συνεργασία με την Duracell, ρώτησε επίσης τι θεωρούν οι γονείς ως απαραίτητο για καλές οικογενειακές διακοπές.

Τι παίρνουν οι γονείς στις διακοπές 

μπουκάλια νερού πολλαπλών χρήσεων 

φορητές ηλεκτρονικές συσκευές – ξέρετε και ξέρουμε γιατί…

σνακ 

βιβλία 

Πηγή: https://www.studyfinds.org

Νεότερα Άρθρα

Tips για την πρώτη αλλαγή πάνας

Her News

Διαζύγιο: Πως να το επικοινωνήσεις σωστά στο παιδί

Her News

Τα μυστικά για το σωστο άλλαγμα πάνας στο μωράκι σας

Her News