HerNews.gr
Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζουν οι γονείς της, τρία χρόνια μετά τη δολοφονία της

Σαν σήμερα το 2018 η Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε στη Ρόδο, ένα γεγονός που συντάραξε όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά ολόκληρο το πανελλήνιο.
Βαρύ ήταν το κλίμα στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Διδυμότειχο, εκεί όπου τελέστηκε το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.
Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο μνημόσυνο.

Η δολοφονία της Ελένης

Το άψυχο σώμα της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή “Φώκια” στους Πεύκους Το προηγούμενο βράδυ οι Μανώλης Κούκουρας και Αλέξανδρος Λούτσαϊ ζήτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός εκ των δύο. Η ίδια ακολούθησε τους δύο άντρες, αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή, κάτι που οδήγησε στη δολοφονία της.

Η Ελένη Τοπαλούδη βιάστηκε ομαδικώς

Έπειτα, δέχθηκε επίθεση με σιδερένιο αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις της, με τους δύο άντρες να μεταφέρουν το σώμα της στη παραλία σε κοντινή περιοχή και να την πετάξουν στη θάλασσα.

Ομόφωνα ένοχοι για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Το δικαστήριο έκανε γνωστή την ετυμηγορία του επί της ενοχής των δύο νεαρών κατηγορουμένων με την ποινή να ανακοινώνεται λίγο αργότερα και να επισύρει ισόβια κάθειρξη χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών.

Συγκλονίζουν τα λόγια των γονιών της, τρία χρόνια μετά τη δολοφονία της

Η οικογένεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, λαμβάνει εδώ και ημέρες πολλά τηλέφωνα και μηνύματα συμπαράστασης από την Ελλάδα και το εξωτερικό και η συγκίνηση είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Η μητέρα της άτυχης Ελένης, Κούλα Τοπαλούδη συγκινημένη ανέφερε πως:

«Δεν πέρασε ούτε μια μέρα. Σαν να είναι σήμερα που το μάθαμε. Κι όμως πέρασαν τρία χρόνια. Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, πονάει πολύ».

Ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης ανέφερε ότι «η ψυχή της Ελένης, ο θάνατός της, ο θάνατος άλλων γυναικών όπως της Καρολάιν, της Ζωής, της Δώρας, της Γαρυφαλλιάς και άλλων ας ευαισθητοποιήσει όλους αυτούς που αποφασίζουν για εμάς».

Νεότερα Άρθρα

Τροπολογία στη Βουλή: Νέες απαλλαγές για ιδιοκτήτες ακινήτων από τον ΕΝΦΙΑ

Her News

Τέμπη: Ξεσπά πατέρας θύματος για τις αποζημιώσεις της Hellenic Train – «Δεν τα θέλω τα λεφτά τους – Συγγνώμη από δολοφόνους, δεν δέχομαι»

HerNews ka

Φωτιά στον Κουβαρά Αττικής – Εκκενώνονται Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος

HerNews ka