HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Πες μου πως τρως τ’ αυγά να σου πω τι άνθρωπος είσαι

avga
Ήξερες ότι, ο τρόπος που τρως τ’ αυγά δείχνει τι χαρακτήρας είσαι; Και όμως, ναι! Διαφορετική προσωπικότητα έχει κάποιος που επιλέγει την ομελέτα από κάποιον που λατρεύει τ’ αυγά μάτια.

Υπάρχουν απτά ντοκουμέντα και συγκεκριμένα έρευνα που διεξήχθη σχετικά με τ’ αυγά, τον τρόπο παρασκευής τους και την τελική επιλογή τους από εμάς, καθώς έτσι ξεδιπλώνεται η προσωπικότητά μας.

avga

1. Αυγά ποσέ 

Αν σου αρέσει τα αυγά να είναι ποσέ, τότε σημαίνει πως σου αρέσει να είσαι έξω και να συναναστρέφεσαι με κόσμο. Σου αρέσει να ακούς χαρούμενη μουσική και να χορεύεις. Είσαι προσγειωμένη στην πραγματικότητα, διεκδικείς αυτά που θέλεις χωρίς να ντρέπεσαι και θέλεις να είσαι πραγματικά χαρούμενη.

2. Σφιχτά βραστά αυγά 

Είσαι αρκετά παρορμητική, δρας κυρίως με το αίσθημα και όχι με την λογική και παίρνεις αποφάσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις. Σου αρέσει πολύ υγιεινή διατροφή και η γυμναστική είναι μέσα στην καθημερινότητα σου.

3. Μελάτα βραστά αυγά

Είσαι ιδιαίτερα κλασική και διαχρονική στις επιλογές σου και στηρίζεις πάντα τις επιλογές σου, χωρίς να επηρεάζεσαι από το τι λένε οι άλλοι. Είσαι πολύ ειλικρινής και πάντα ξέρεις τι ακριβώς θέλεις με αποτέλεσμα καμιά φορά να αγχώνεσαι παραπάνω από όσο θα έπρεπε, ακόμα και για μικροπράγματα.

avga

4. Ομελέτα

Είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου, πολύ προστατευτική με τους άλλους και σου αρέσει να δοκιμάζεις συνεχώς νέα πράγματα.

5. Scrambled 

Θέλεις όλα να είναι τακτοποιημένα και περιποιημένα. Τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, δεν αφήνεις τίποτα στη μέση και φροντίζεις η ζωή σου να είναι έτσι όπως ακριβώς θα ήθελες. Είσαι λίγο συντηρητική στις απόψεις σου, αλλά πολύ καλή και πιστή φίλη.

6. Τηγανιτά αυγά

Χρειάζεσαι τον χρόνο σου όταν βρίσκεσαι με ανθρώπους που δεν ξέρεις και πολλές φορές θεωρούν πως είσαι ψυχρή και απόμακρη. Όταν όμως σε γνωρίζουν καλύτερα, γίνεται αμέσως κατανοητό πόσο ευχάριστη, δοτική και χαρούμενη είσαι σαν άνθρωπος.

avga

7. Τηγανιτά μελάτα αυγά

Είσαι πάρα πολύ κοινωνική και συνέχεια θέλεις να βρίσκεσαι με κόσμο. Σου αρέσει να ζεις τη ζωή όπως ακριβώς θέλεις και φροντίζεις να την απολαμβάνεις. Σου αρέσει πολύ να ταξιδεύεις και να κάνεις όνειρα για το μέλλον και πάντα βρίσκεις χρόνο για να διαβάσεις ένα καλό βιβλίο.

Πηγή

 

Νεότερα Άρθρα

Γιορτινή διάθεση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Her News

Super Mario Bros: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας

Her News b

Joker 2: Η πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga ως Harley Quinn

HerNews ka