HerNews.gr
DECORNEWS

Τι να κάνεις αν τα λαμπάκια στο δέντρο τελικά..είναι λίγα!

lampakia
Αν κάτι με έμαθε η φετινή προσωπική μου απόπειρα στολισμού δέντρου είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις ακριβώς πόσα στολίδια, λαμπάκια και τα γύρω-γύρω του στολισμού χρειάζεσαι.

Η προσπάθειά μου βέβαια στέφθηκε με επιτυχία μιας και ειδικά στον τομέα λαμπάκια πήρα παραπάνω για να μη ξεμείνω. Παρόλα αυτά, αναρωτήθηκα τι θα γινόταν αν είχα πάρει λιγότερα και οτιδήποτε άλλο είχα παρακαταθήκη σε λαμπάκι δεν ταίριαζε.

Πώς μπορούμε να βρούμε το σωστό στολισμό ακόμη όταν κάτι μας λείπει και εν προκειμένω αυτό το κάτι είναι τα λαμπάκια, δηλαδή η λαμπρότητα του δέντρου μας;

Τοποθέτησε φως στο ταβάνι για να ”τραβάει” εν μέρει τα βλέμματα

lampakia

Βάλε ένα σποτάκι του οποίου το φως θα στοχεύει προς το δέντρο ή τοποθέτησε αυτοκόλλητα led φώτα στον τοίχο, πάνω από την κορυφή του δέντρου σου. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις όλα τα μάτια να στραφούν εκεί και θα δώσεις αυτομάτως περισσότερο φως.

Στόλισε με τα ήδη υπάρχοντα λαμπάκια την περιοχή περιμετρικά του δέντρου

lampakia

Βάλε φωτάκια στη βάση του δέντρου για να ενισχύσεις τη λάμψη και να προσθέσεις περισσότερο φως. Μπορείς επίσης να αγοράσεις φωτάκια τα οποία λειτουργούν με μπαταρίες και να τα βάλεις στα σημεία γύρω από το δέντρο σου.

Δοκίμασε τα led που έχεις ή πάρε καινούρια μιας και είναι οικονομικά και πολύ εύκολα στο να τα βρεις

lampakia

Τα κλασικά φωτάκια δεν έχουν συνήθως μεγάλη ένταση. Επίλεξε φώτα led ή τα λαμπάκια «καλώδιο» τα οποία δίνουν πολύ περισσότερο φως στο δέντρο σου. Ένα ακόμη tip που καλό είναι να ακολουθήσεις είναι να τα θέσεις τα λαμπάκια σε λειτουργία ώστε να μην αναβοσβήνουν διαρκώς αλλά να φωτίζουν απαλά και με διάρκεια.

Και ο στολισμός; Έτοιμος!

Πηγή

 

Νεότερα Άρθρα

4 απλοί τρόποι για να φέρετε «ατμόσφαιρα ξενοδοχείου» στο σπίτι σας

HerNews ka

5 ξεπερασμένες τάσεις για τις εισόδους που πρέπει να αποφύγετε και τι να κάνετε για μια φιλόξενη είσοδο

HerNews ka

Αρχιτεκτονική Παρέμβαση: Μήπως το Εδιμβούργο ”καταστρέφεται”;

Her News