HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Γιατί αναστενάζεις στο σεξ;

Όλοι έχουμε ακούσει αναστεναγμό στη διάρκεια του σεξ. Είτε προέρχεται από εμάς, είτε από τον παρτενέρ μας, είναι απαραίτητο σχεδόν για την διαδικασία. 

Γιατί αναστενάζεις όμως στο σεξ;Η πιο απλή απάντηση είναι η προφανής. Επειδή ευχαριστιούνται και οι δυο αυτό που συμβαίνει.Βέβαια, υπάρχει πάντα και η πιθανότητα των ψεύτικων αναστεναγμών ή της μεγέθυνσής τους, προκειμένου να μη θίξεις το “εγώ” του παρτενέρ σου.

Οι απαντήσεις ανθρώπων σε πρόσφατη έρευνα που έγινε, ήταν πολύ ενδιαφέρουσες, καθώς όπως αποκαλύφθηκε:

  • το 90% των γυναικών φωνάζει την ώρα της κορύφωσης.
  • το 87% δήλωσε ότι, ανεξάρτητα από τον οργασμό, κάνει φασαρία την ώρα του σεξ προκειμένου να τονώσει την αυτοπεποίθηση του παρτενέρ του.
  • το 66% αναστενάζει προκειμένου να βοηθήσει το σύντροφό του να φτάσει σε οργασμό.
  • το 25% των γυναικών αναστενάζει από συνήθεια, βαρεμάρα, κούραση ή πόνο κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Το 25% είναι ένα μεγάλο ποσοστό. Τι οδηγεί όμως τις γυναίκες στο να προσποιηθούν τέτοιου είδους ηδονή; Όπως αποκάλυψε η παραπάνω μελέτη, το 92% των γυναικών πιστεύει πως οι αναστεναγμοί στο σεξ τονώνουν την αντρική αυτοπεποίθηση και άρα βελτιώνει την ικανοποίηση του. Άρα το κάνουν για καλό.

Μπορεί οι αναστεναγμοί να είναι κάτι θετικό στο σεξ και να βοηθάνε την όλη διαδικασία, αλλά δεν νιώθουν όλοι άνετα να τους βγάλουν. Για αυτό κάντε όπως νιώθετε και απλά απολαύστε το.

Νεότερα Άρθρα

Το τεστ για να καταλάβεις αν αξίζει η σχέση σου

Her News

Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας: Να τους αγαπάμε!

Her News

Σεξ: Η στάση που σου εγγυάται οργασμό

Her News