HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Οι Influencer τον μισό χρόνο κάνουν μπάνια στη Μύκονο. Ποτέ δουλεύουν;

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μιλάει για τον μοναχογιό του, που ζει μόνιμα στην Αμερική, εκφράζει την αποστροφή του για τη μόδα των «influencer» και εξηγεί την επιτυχία της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA».

O Ιορδάνης Χασαπόπουλος εξηγεί το γεγονός ότι ψυχαγωγικές εκπομπές «αγγίζουν» πλέον σοβαρές υποθέσεις της επικαιρότητας.

«Με ενοχλεί όταν η ενημέρωση παίζει ασταμάτητα θέματα που ψυχοπλακώνουν, όπως θανάτους και βιασμούς», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Δεν μου αρέσει ότι εξιδανικεύεται ο τρόπος ζωής από influencer, που τον μισό χρόνο κάνουν μπάνια στη Μύκονο. Ποτέ δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι;», ανέφερε για το νέο αυτό επάγγελμα.

«Παλιά ζούσα με τον φόβο ότι θα φύγω από την τηλεόραση. Όταν έμεινα άνεργος, έζησα το άγχος μου και μου έφυγε ο φόβος», αποκάλυψε για το πώς διαχειρίστηκε το φόβο του.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μιλάει για την απόφαση του μοναχογιού του να μετακομίσει στην Ιρλανδία και έπειτα στις ΗΠΑ.

«Οι πατεράδες νομίζουν ότι οι γιοι τους θα φτάσουν μόνο μέχρι το σημείο που βρίσκονται εκείνοι. Ο γιος μου με ξεπέρασε», ανέφερε με περηφάνια για το γιο του.

«Έδινα εύκολα το μπράβο στον γιο μου, γιατί εγώ το έπαιρνα δύσκολα από τον πατέρα μου», εξομολογήθηκε ο κ. Χασαπόπουλος.

«Περάσαμε στον γιο μου το πρότυπο ότι μόνο με την δουλειά προκόβεις», κατέληξε για την ανατροφή που έδωσε στο γιο του.

Νεότερα Άρθρα

Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ καταστάσεις, ούτε το όνομα του πατέρα μου»

HerNews ka

Ραμόνα Βλαντή: «Η Έλενα Γαλύφα είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες & δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας»

HerNews ka

Ειρήνη Κολλιδά: “Tο Survivor μου άφησε υπολείμματα ψυχικά και σωματικά”

Her News