HerNews.gr
Μόδα

Πως να φορέσεις με στυλ το πουλόβερ σου!

Ένα πλεκτό πουλόβερ σε έντονα χρώματα είναι το ρούχο που υπάρχει σε κάθε ντουλάπα, τώρα που η θερμοκρασία πέφτει είναι απαραίτητο γιατί μας ζεσταίνει αλλά είναι και μέσα στην μόδα. 

Ώρα να σταματήσεις όμως να αναρωτιέσαι «πως να φορέσω το oversized πουλόβερ», γιατί παρακάτω σου έχουμε τις καλύτερες επιλογές. 

Εάν είσαι από τις γυναίκες που δεν ζουν χωρίς το κολάν τους, σίγουρα δεν θα σε αφήσει αδιάφορη το δερμάτινο κολάν που θα δώσει εντελώς διαφορετικό τύπο στο ντύσιμό σου. Αν θέλεις ένα πιο tomboy look, τότε φόρεσέ το με ένα πουκάμισο από μέσα, loafers και κάνε τη διαφορά με ένα leather leggings. Θα είσαι εντυπωσιακή και ταυτόχρονα θα νιώθεις άνετα. 

Επίσης, μπορείς να φορέσεις το πουλόβερ σου με πλισέ φούστα και έχεις πετύχει το απόλυτα icon style. Είναι ένα από τα αγαπημένα μας ρούχα γιατί δίνει αυτό το glam στοιχείο στο look σου χωρίς να φαίνεται ότι έχεις προσπαθήσει πολύ. Μην διατάσεις να φορέσεις αυτό το τοπ ακόμα και με μια πιο κοντή φούστα και μπότες. 

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το συνδυασμό πλεκτού πουλόβερ ως φόρεμα με καλσόν και over knee μπότες. Φόρεσε τις εφαρμοστές μπότες που φτάνουν πιο ψηλά από το γόνατο με ένα μαύρο καλσόν και πουλόβερ-φόρεμα και ετοιμάσου να κάψεις καρδιές. 

 

 

Νεότερα Άρθρα

To γκρι παλτό έρχεται να αντικαταστήσει το all time classic μαύρο!

HerNewskl

Dior Cruise 2024: Η επίδειξη για το 2024 θα παρουσιαστεί στην Πόλη του Μεξικού

HerNewskl

Rihanna: Απογείωσε το Barbiecore trend με τον πιο απλό τρόπο

HerNews ka