HerNews.gr
Μόδα

Δώρα για τις γιορτές! Η χειμερινή collection της Högl είναι εδώ!

Αν δεν διάλεξες ακόμα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, η Högl έχει τα ιδανικά!

Η μόδα πάντα καθρεφτίζεται.

Η συλλογή Fall/Winter 2021 της Högl είναι επομένως επίσης μια απάντηση στις νεοεμφανιζόμενες ηθικές έννοιες και στα μεταβαλλόμενα πρότυπα που προκύπτουν από την αυξημένη συνειδητοποίηση του τι είναι σημαντικό.

H Högl εκπληρώνει τη λαχτάρα για διαύγεια και ασφάλεια, ανταποκρίνεται στην επιθυμία για ελευθερία και φύση και είναι η ενσάρκωση της γυναικείας δύναμης.

Μια κομψά μειωμένη σχεδιαστική γλώσσα και, σύμφωνα με την εποχή, τα βασικά στοιχεία που θα διαρκέσουν περισσότερο από μία σεζόν παρέχουν την απάντηση σε αυτόν τον πιο συνειδητό τρόπο ζωής και σε αυτές τις αξίες που ανακαλύφθηκαν ξανά.

Η νέα συλλογή της Högl  χαρακτηρίζεται από ένα ευαίσθητο, casual chic. Ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα!

Η εστίαση έχει μετατοπιστεί σε καινοτόμα sneakers, loafers με εντυπωσιακή σόλα και μπότες. Ελαφριές αποχρώσεις όπως μπεζ, ανοιχτό ροζ, μωβ και κρέμα αποπνέουν ηρεμία και αισθησιασμό. Αποχρώσεις του καφέ, καμηλό και του σκούρο καφέ.- καταλαμβάνουν τα βουβά χρώματα της φύσης, ενώ το umbra δίνει ζεστές πινελιές.

Επικεντρωμένη και χαρακτηρίζεται από ένα ευαίσθητο, casual chic που ταιριάζει με την εποχή, η συλλογή είναι διχασμένη στις σειρές «Essentials» και «Weekend», καθώς και σε μια κάψουλα προσανατολισμένη στη μόδα.

Στη σειρά «Essentials» η παράδοση και οι vintage επιρροές συναντούν τη συγκρατημένη μόδα. Loafers με φούντες, slouchy ankle boots, μπότες με μαλακά υλικά και παπούτσια υπενδεδυμένο καπιτονέ δέρμα ενσαρκώνουν τη διαχρονική υποτίμηση.

Το Högl WEEKEND ενσαρκώνει το ανάλογο casual look – αθλητικό, σίγουρο και αποφασιστικό. Το φάσμα περιλαμβάνει loafers καθώς και μπότες και μποτάκια με χοντρές, εντυπωσιακές σόλες.

Η ανδρόγυνη εμφάνιση των σχεδίων Högl κάνει το τέλειο αντίστοιχο του γυναικείου power dressing. Μια capsule συλλογή με έντονο χαρακτήρα χαρακτηρίζει τη vintage γοητεία με τη μορφή στενών, βικτοριανού στιλ μποτάκια με κορδόνια και, ανταποκρινόμενη στις τελευταίες τάσεις, στιβαρές μπότες με σόλες πλατφόρμας.

ESSENTIALS

Παράδοση και διακριτικός σχεδιασμός, ανανεωμένα κλασικά σχέδια και αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση.

Τα σχέδια, τα υλικά και τα χρώματα στο τμήμα της συλλογής ESSENTIALS αντιπροσωπεύουν όλα κομψή υποτίμηση. Το εξαιρετικά απαλό δέρμα, τα ήρεμα χρώματα και οι απλές σιλουέτες έχουν ως αποτέλεσμα σχέδια παπουτσιών διαχρονικής αξίας που αναδεικνύουν την ευαίσθητη κομψότητα της μόδας του φθινοπώρου και του χειμώνα του 2021.

SOFT BOOTS

Τα βασικά κομμάτια της συλλογής “ESSENTIALS” είναι μπότες με χαλαρό σχήμα που επικοινωνούν με τον τύπο της άνεσης και της απαλότητας που μπορείτε να δείτε και να νιώσετε. Τα εξαιρετικά μαλακά δέρματα και οι φυσικές αποχρώσεις του καφέ διέπουν την ήρεμη σχεδιαστική γλώσσα

ECLECTIC VINTAGE

Οι αξίες που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα και οι σχεδόν ξεχασμένες αναμνήσεις ενώνονται για να καταλήξουν σε μια γυναικεία vintage γοητεία με καλή διάθεση. Υλικά με χαρακτήρα, όπως το nubuck και το suede προσθέτουν μια διαχρονική εμφάνιση στα μποτάκια και τα παπούτσια με ψηλό μπροστινό μέρος με στυλ. Statement λεπτομέρεις, όπως φούντες και χοντρές αλυσίδες, ολοκληρωμένες σε ρετρό εμφάνιση αξεσουάρ.

ELEGANT SMARTNESS

Η μαλακή επένδυση αντικαθιστά τις πλεκτές λεπτομέρειες της προηγούμενης σεζόν. Το γεωμετρικό καπιτονέ συνδυάζεται με σχήματα με τετράγωνα δάχτυλα και φαρδιά μπλοκ τακούνια, έχουν ως αποτέλεσμα μια απαλή, αποδομένη εμφάνιση.

WEEKEND

Υπέροχα σχέδια απο τη Högl κατάλληλα για καθημερινή χρήση που προσφέρουν μέγιστη άνεση.

Η σειρά  «Weekend» είναι ο κύριος στόχος της συλλογής Fall/Winter 2021 της Högl και περιλαμβάνει αθλητικά, casual σχέδια για ένδυση ελεύθερου χρόνου, μέρες που περάσετε σε εξωτερικούς χώρους στη φύση και άνετες στιγμές.

Η αυξημένη εκτίμηση του περιβάλλοντος μας μετατοπίζει την εστίαση στα στυλ επιβίωσης και στα φυσικά βιώσιμα υλικά. Τα loafers, τα sneakers, τα ankle boots και οι μπότες μοιράζονται το αίσθημα της νοσταλγίας, αστικότητας και λειτουργικότητας σε εξωτερικούς χώρους, πάντα σε συνδυασμό με τη μέγιστη άνεση.

 

URBAN NATURE

COMBAT BOOTS UND CHUNKY SOLES

Οι combat boots που αποπνέουν αυτοπεποίθηση είναι τα χαρακτηριστικά «κλειδία». Τα βαθιά πέλματα της σόλας συναντούν κορδόνια μέχρι το ύψος της γάμπας και ρουστίκ μεταλλικές αγκράφες. Οι μπότες τύπου Chelsea αντιπροσωπεύουν μια σίγουρη δροσιά με μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

URBAN POWER

Τα κλασικά loafers και τα κορδόνια έχουν επίσης λάβει μια αθλητική, σούπερ δροσερή ενημέρωση με νέους, δυνατούς τύπους σόλας. Τα σχέδια ερμηνεύονται εκ νέου με την ανδρόγυνη γοητεία είναι σίγουροι συνεργάτες styling για γυναικείο ντύσιμο.

OUTDOOR NATURE

Η φύση είναι πηγή δύναμης και πυροδοτεί ένα πνεύμα περιπέτειας. Τα σχέδια για μποτάκια με όψη επιβίωσης αντικατοπτρίζουν τη στάση. Οι λειτουργικοί συνδυασμοί υλικών ταιριάζουν με τη μοντέρνα χρηστική εμφάνιση. Οι μπότες με κορδόνια συνοδεύονται από ελαστικά ένθετα από ανακυκλωμένο νάιλον με όψη καμουφλάζ.

Ανακαλύψτε τη συλλογή Fall/Winter 2021 της HÖGL στο https://www.digalakis.com/hoegl καθώς και στο κατάστημα DIGALAKIS Κουμανούδη 1ΑΒ & Στασικράτους, Λευκωσία Τηλ. +357 22 87 35 10

Νεότερα Άρθρα

Louis Vuitton: Ωδή στην Μήλο από τον κορυφαίο γαλλικό οίκο

Her News b

Κατερίνα Στικούδη: Ντύνεται με ορτανσίες & κλέβει την παράσταση

Her News

Τα λευκά γυαλιά ηλίου είναι το must-have του καλοκαιριού

Her News