HerNews.gr
Pets

Η Λούνα αναζητά τους άνθρωπους της για να γεμίσει το σπίτι αγάπη και παιχνίδι

louna
Η Λούνα σε περιμένει για αγκαλιές, παιχνίδια και απεριόριστη αγάπη. Μπορείς να της προσφέρεις αυτά και ακόμα περισσότερα αν την υιοθετήσεις.

Αναζητώντας τη μόνιμη κατοικία της, μιας και φιλοξενείται προσωρινά στην Παλλήνη Αττικής, η Λούνα, το πιο γλυκό ημίαιμο κυνηγετικό σκυλάκι σε περιμένει να την υιοθετήσεις, να της προσφέρεις αγάπη και εκείνη να είναι η πιστή σου φίλη.

Είναι μόλις 2,5 ετών, με πολλή όρεξη για παιχνίδι, βόλτες και παρέα. Της αρέσει να σου φέρνει πράγματα για να παίξετε, να στα δίνει ως ‘’δώρα’’ και λατρεύει τις λιχουδιές, τις βόλτες και τον ύπνο. Ενθουσιάζεται με τους ανθρώπους και είναι η ‘’master’’ των χαδιών!

louna

Η Λούνα δεν κάνει ποτέ την ανάγκη της μέσα στο σπίτι, παρά σε φωνάζει στην πόρτα, προκειμένου να την βγάλεις έξω. Το ίδιο διακριτική είναι και με το φαγητό της μιας και αν βρίσκεται έξω, θα χτυπήσει απλώς την πόρτα για να την ακούσεις και να της προσφέρεις φαγητό. Μετά βρίσκει τον χώρο της και ξεκουράζεται, αφήνοντας τη νύστα να την κυριεύσει κάνοντάς σου παρέα.

https://www.facebook.com/1272761261/videos/pcb.1975522415941701/562293345054808

Αν με ρωτάς τα κύρια χαρακτηριστικά της; Υπάκουη, φιλομαθής, παιχνιδιάρα, ήσυχη, υπναρού. Είναι πλήρως εμβολιασμένη, αποπαρασιτομένη, στειρωμένη, με τσιπάκι. Στις διατροφικές της συνήθεις συγκαταλέγεται η ξηρά τροφή με βοδινό και χοιρινό καθώς και οι λιχουδιές.

louna

Έμαθες τα πάντα για την Λούνα. Είναι ένα τόσο όμορφο ψυχικά και συναισθηματικά σκυλάκι που δεν χρειάζεται να σε κερδίσει, απλά είναι εδώ για εσένα. Αν ήδη το σκεφτόσουν ή αν τώρα βρίσκεσαι σε σκέψη, σταμάτησε το νου στη σκέψη αυτή και κάνε το βήμα να την υιοθετήσεις. Εμείς σου παρέχουμε τα στοιχεία επικοινωνίας και πλέον είσαι μόνο ένα τηλέφωνο απόσταση!

Βασίλης Λουκάς 6971920890

Instagram: vassilis.loukas

Facebook: Βασίλης Λουκάς

Νεότερα Άρθρα

Πώς να στηρίξετε το κατοικίδιό σας κατά τη διάρκεια των αστραπών

HerNews ka

Κατοικίδια: Χρήσιμες συμβουλές για την φροντίδα τους

Her News

Μπορεί τελικά ο σκύλος μας να μυρίσει τον φόβο μας;

Her News