HerNews.gr
Διασκέδαση

Πάνος Κιάμος: Έρχεται να τα “σπάσει” και τον Δεκέμβριο

Μπορεί να σε έχει πιάσει  μελαγχολία των Χριστουγέννων αλλά ο Πάνος Κιάμος έχει την λύση. Με τα ξεσηκωτικά τραγούδια του, τις ερωτικές μπαλάντες του & την καλή του διάθεση. 

Στο Posidonio Music Hall όπου εμφανίζεται ο μοναδικός Πάνος Κιάμος, ευτυχώς μπορούμε να γευτούμε τη διασκέδαση, ακόμα και αν έχουμε τάσεις φυγής…

Και αυτό γιατί στο Posidonio Music Hall τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πρόληψη της Covid-19. Οι εμβολιασμένοι μπορούν και πάλι να διασκεδάσουν όπως στις προ-covid εποχές χωρίς τύψεις και ενοχές.

Ο Πάνος Κιάμος μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες του, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο απόλυτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, Posidonio.

Ο αγαπητός σε όλους ερμηνευτής μας φτιάχνει την διάθεση, με παλιά και νέα τραγούδια. Τα οποία όλοι αγαπήσαμε, χορέψαμε, κλάψαμε και αφιερώσαμε.

Στο Posidonio Music Hall,  ο Πάνος Κιάμος μας παρουσιάζει το ανανεωμένο πρόγραμμά του, και μας κάνει συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με πολύ χορό και τραγούδι.

Φορέστε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο & ετοιμαστείτε για μια νύχτα «φωτιά με φωτιά». Αυτή την Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Δεκεμβρίου με τον Πάνο Κιάμο.

Μαζί του τραγουδούν ο πολυτάλαντος Αναστάσιος Ράμμος και η μοναδική Έλενα Τσαγκρινού.

Γιατί η «καρδιά» της διασκέδασης χτυπά στο «Posidonio»

Τηλέφωνα Κρατήσεων:

  • 210 8941033
  • 210 8941034
  • 210 8941035
  • 210 8941036

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Φουρέιρα: Αναβάλλεται η σημερινή της εμφάνιση στη Μύκονο – Αλλάζει τοποθεσία η συναυλία στη Θεσσαλονίκη

HerNews ka

Κατερίνα Λιόλιου: Το ολοκαίνουριο single της «Η Δική Μου Η Τρέλα» μόλις κυκλοφόρισε

HerNews ka

Μαγειρεύεις; 6 tips για να αγαπήσεις την κουζίνα σου

Her News