HerNews.gr
Γνώμες

Η ευτυχία για εμένα…

Πολλές φορές σκεφτόμαστε που να είναι η ευτυχία. Κάποιοι την συγχέουν με την επαγγελματική επιτυχία, πολλά λεφτά, δόξα, καθιέρωση, αναγνωρισιμότητα, κύρος. Ναι όλα αυτά είναι επιτυχία είναι όμως κι ευτυχία;

Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ευτυχισμένοι άνθρωποι 100 τοις 100 δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ζωές που είναι 100 τοις 100 ευτυχισμένες. Υπάρχουν ζωές κανονικές καθημερινές υπάρχουν άνθρωποι απλοί καθημερινοί, οι οποίοι έχουν μικρές στιγμές ευτυχίας.

Μπορεί μέσα σε μία μέρα ένα χαμόγελο μια αγκαλιά ένα σημείωμα που είχες αφήσει στο ψυγείο ένα ευγενικό κομπλιμέντο από κάποιο ξένο να σε κάνει να χαμογελάσεις, να νιώσεις όμορφα.  Να στολίζεις το δέντρο με την οικογένεια σου, να βρεις ένα μήνυμα από μια φίλη η ένα συγχαρητήρια από μια συνάδελφο όλα μπορούν να αποτελέσουν στιγμές ευτυχίας. 

Δεν πρέπει να περιμένουμε ευτυχισμένες μέρες πρέπει να αντλούμε μέσα από την καθημερινότητα μικρές στιγμές χαράς για την δική μας προσωπική ευτυχία.

Και ακόμα κι αν δεν υπάρξει καμία τέτοια στιγμή μέσα στη μέρα μας ας προσπαθήσουμε να θυμηθούμε τα παλιά η ας προσπαθήσουμε να ελπίζουμε για τα καινούργια ή στο κάτω κάτω ας προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε εμείς τέτοιες στιγμές για άλλους και ίσως το κομμάτι αυτό να μας το γυρίσει πίσω. 

Ξέρω καλά ότι υπάρχουν κάποιες μέρες που είναι λίγο πιο σκοτεινές αυτές τις μέρες όμως εσύ που τώρα διαβάζεις αυτό το κείμενο θέλω να θυμάσαι το εξής, κάτι που πιστεύω πάρα πολύ, είναι ότι όταν το δωμάτιο είναι πιο σκοτεινό τη στιγμή που θα μπει το φως θα φαίνεται πιο έντονα. 

Νεότερα Άρθρα

Να βρισκόμαστε εκεί, που ανθίζει η καρδιά μας!

Her News

Φοβάμαι να δεσμευτώ: Γιατί συμβαίνει ;

Her News b

Παγκόσμια Ημέρα Χορού: Μια δασκάλα χορού εξομολογείται

Her News b