HerNews.gr
CELEBRITIES

Mαρία Ιωαννίδου: “Έχω πέσει θύμα βιασμού, αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε”

Μαρία Ιωαννίδου-hernews

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για το περιστατικό που τη στιγμάτισε.

Στην καμέρα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” του OPEN, αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα βιασμού. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου  μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για το περιστατικό, το οποίο συνέβη όταν ήταν σε αρκετά νεαρή ηλικία. 

Μαρία Ιωαννίδου-hernewsΗ ίδια δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση της όταν αναφέρθηκε στον Φρέντυ Γερμανό, λέγοντας πως:

“Μιλούσα στον Φρέντυ… Τώρα ο Φρέντυ μπορεί να μην είναι εδώ. Το πνεύμα μπορεί να είναι δέντρο, μπορεί να είναι αέρας. Μπορεί να είναι θάλασσα. Μη με κάνετε και συγκινούμε χριστουγεννιάτικα. Αν ήταν ο Φρέντυ, δε θα με άφηνε να δώσω το σχολή”. 

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε και στην οικονομική κατάσταση, την οποία και βρέθηκε, καθώς  εξαπατήθηκε από μια φίλη της. Πιο συγκεκριμένα είπε:

” Εγώ έχασα όλα μου τα λεφτά στη σχολή στη Γλυφάδα, όταν έβαλα μια γυναίκα στη ζωή μου που τη θεωρούσα φίλη μου, της έδωσα τη σχολή. Να τη λειτουργήσει, γιατί είχα θέατρο και έφαγα όλη μου την περιουσία. Έχασα σπίτια, περιουσίες. Έχασα σπίτι στη Γλυφάδα που μου το είχε κάνει δώρο ο Φρέντυ ο Γερμανός”. 

Στη συνέχεια, μίλησε για την εξωσωματική που θα έκανε, σημειώνοντας πως “είμαι γεννημένη μάνα. Πηγαίναμε να κάνουμε με τον Φρέντυ Γερμανό μια εξωσωματική, όλα καλά στην εξέταση αλλά μετά από λίγο αρρώστησε. Δεν το προλάβαμε”. 

Η Μαρία Ιωαννίδου θέλησε να μεταφέρει δημόσια ένα μήνυμα στη Ναταλία Γερμανού. 

Μάλιστα, δήλωσε πως έζησαν σε ένα πολύ οικογενειακό κλίμα με τη Ναταλία Γερμανού, καθώς και πως “την αγαπώ και μου λείπει πάρα πολύ. Έλα βρε Ναταλία, να πιούμε έναν καφέ! Έλεος πια! Με στεναχωρεί που κάποιες φορές τηλεοπτικά μου κουνάει λίγο το δάχτυλο. Το συζητάμε αλλά με ενδιάμεσο το… facebook και δεν πάει έτσι”. Μαρία Ιωαννίδου-hernewsΑναφερόμενη στον βιασμό που υπέστη, η Μαρία Ιωαννίδου και υποστηρίζοντας το κίνημα #MeeToo, είπε πως “και σε μένα ως κορίτσι μου έτυχαν πράγματα που τα αντιμετώπισα.

Έχω πέσει θύμα βιασμού και από το οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και από το επαγγελματικό μου περιβάλλον. Δεν το είπα ποτέ. Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε. Το έλεγα στη μαμά μου, το έλεγα στον Φρέντυ, το αντιμετώπιζα μόνη μου. Άλλοι δε μπορούν. Με τις κοπέλες είμαι. Αλίμονο”.

Κλείνοντας, η ίδια, αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει να γράφει βιβλίο για τη ζωή της. 

Νεότερα Άρθρα

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Jeniffer Lawrence

Her News

Κατσούλης για Παναγιωτόπουλο: “Τι έπαθε ο Στάθης; Τι λέτε μωρέ; Πλάκα κάνετε τώρα”

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: Ποιο είναι ο πραγματικός λόγος που δεν εμφανίστηκε ως guest κριτής στο GNTM;

HerNewskl