HerNews.gr
Beauty

Broom Bob: To καρέ που υιοθετούν όλα τα it girls

Broom Bob- hernews

Τα καρέ μαλλιά έχουν την τιμητική τους τη φετινή σεζόν και κυρίως το broom bob. Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο κούρεμα ήρθε για να μείνει και έχει γίνει η απόλυτη τάση για κάθε τύπο και μάκρος τρίχας.

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει πως το καρέ look δίνει ένα extra σικάτο στιλ στις εμφανίσεις σου;

Η παραλλαγή του καρέ ακούει στο όνομα broom bob!

Αν φοβάσαι τις αλλαγές στα μαλλιά σου, το broom bob θα σου αποδείξει πως γίνονται μόνο για καλό σκοπο. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε ήδη ιδιαίτερη αδυναμία στα κοντά μαλλιά…τότε δε μένει παρά να το δοκιμάσετε.

Το instagram αποτελεί ανέκαθεν πηγή έμπνευσης για τα hair trends της εκάστοτε σεζόν και αυτό συνέβη και με το συγκεκριμένο κούρεμα.

Τι είναι το broom bob;

Το must-have κούρεμα του 2022 θα είναι το broom bob και προσδίδει έναν άκρως αυστηρό τόνο. Πιο συγκεκριμένα, το broom bob φτάνει στο σημείο κάτω από το πηγούνι  χωρίς ίχνος φιλαρίσματος. Όταν έναν κάρε χαρακτηρίζεται από οποιοδήποτε φιλάρισμα, τότε αυτό είναι το one length bob. To συγκεκριμένο bob δεν έχει κίνηση, για αυτόν τον λόγο και χαρακτηρίζεται “αυστηρό”.

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις είναι αν ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου. Η απάντηση είναι πως το broom bob ταιριάζει σε κάθε στιλ, κάθε ηλικίας και πάντα προσδίδει ένα extra style.

Χωρίς ρίσκο, το broom bob θα γίνει το αγαπημένο σου. Ωστόσο, χρειαζεται μια ιδιαίτερη περιποίηση, πόσο μάλλον αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που έχουν σγουρά μαλλιά.

Το styling που πρέπει να επιλέξεις είναι το παρακάτω:

Aρχικά,  η χρήση πρέσας ιδιώματος είναι απαγορευτική διότι θα δημιουργήσει έναν όγκο που δε θα ήθελες. Η εναλλακτική λύση για να ισιώσεις τα μαλλιά σου είναι με μια βούρτσα και ένα σεσουάρ. Έτσι, θα αποκτήσεις και τον όγκο που θες χωρίς να καταστρέψεις την υφή των μαλλιών σου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Hill (@emmahill)

 

Ποια διάσημη celebrity που υιοθέτησε αυτό το hair look;

Kourthey Kardashian αγάπησε από την πρώτη στιγμή το νέο trend και έδωσε στο στίλ της μια αίσθηση κομψότητας. Αν και η ίδια έδειχνε να έχει αδυναμία στα μακριά μαλλιά, το broom bob της άλλαξε την κοσμοθεωρία στην τέχνη της κομμωτικής.

Broom Bob- hernewsAν δε σου ταιριάζει το αυστηρό στίλ, οι επιλογές είναι αμέτρητες και στο καρέ look και κυρίως στο bob. Ποιες είναι αυτές; To κλασσικό blunt bob είναι διαχρονικό, ενώ το airy bob θα γίνει αγαπημένο. 

Εμείς σου προτείνουμε το broom boom, καθώς είναι το make up- no make up κούρεμα! 

Broom Bob- hernews

Νεότερα Άρθρα

Loaded topknot: Το τέλειο updo για καρέ μαλλιά

HerNewskl

Body slugging: Η τάση που υπόσχεσαι απαλό δέρμα το φθινόπωρο

HerNewskl

Πινέλα Μακιγιάζ: Ανακαλύψτε αυτά που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας!

HerNewskl