HerNews.gr
Ζώδια

Ολική έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη στη 12η μοίρα

Ο ήλιος στον Τοξότη, το ζώδιο της χαράς της αισιοδοξίας και της πίστης ,μόνο που η έκλειψη σκοτεινιάζει την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.

Με την έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη έχουμε δυνατότητες να εξελιχθούμε να πάμε ακριβώς εκεί που θελουμε.

Ο ήλιος είναι εκεί που θελουμε να φτάσουμε έτσι ώστε να λάμψουμε μόνο που θα πρέπει να δράσουμε για να πετύχουμε αυτά που θελουμε διαφορετικά θα μείνουμε πίσω απογοητευμένοι γιατί δεν εκφραστήκαμε, δεν προχωρήσαμε και μείναμε στάσιμοι.

Θα μας δοθούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσουμε ,όπως δεν πρέπει να χάσουμε τη πίστη μας και το χαμογελό μας, μετά από κάθε καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο.

Η επαφή της Αφροδίτης με το Πλούτωνα μας μιλάει για πλουτώνιους έρωτες ,εμμονές, ζήλια, πάθη όπως και ερωτικά εγκλήματα .

Η συμμετοχή του Ποσειδώνα μας μιλάει για ουτοπικές καταστάσεις και πλάνη από ανθρώπους που μας παριστάνουν τους σωτήρες.

Ας κοιτάξουμε ψηλά και ας ευχηθεί ο καθένας από εμάς αυτό που ζητάει η ψυχή του τη στιγμή της έκλειψης ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη, που οι ουρανοί είναι ανοιχτοί .

Και ας εκλείψει από τις ζωές μας ότι μας στερεί τη χαρά την αισιοδοξία την αφθονία την απέκτησε τη πίστη και τη δικαιοσύνη.

Η έκλειψη θα πραγματοποιηθεί 4/12 και ώρα Ελλάδος 09:43 το πρωί .

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Λίγα λόγια για την αστρολόγο του Her News, Εύη Κατσέλη

Her News

Ένας οδηγός για τα ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20 έως 27 Ιουνίου

HerNewskl