HerNews.gr
Beauty

Ariana Grande: Με cat eye που εντυπωσιάζει – Υιοθέτησε το μακιγιάζ που κάνει θραύση

Ariana Grande:  Η ψηλή αλογοουρά της και το εμβληματικό της cat eye εντυπωσιάζουν, απογειώνοντας το υπέροχο look της. To cat eye look είναι η τάση των social media. Όλες επιθυμούμε το συγκεκριμένο λουκ γιατί μας κάνει να δείχνουμε σέξι και εντυπωσιακές. 

H make up artist Ash K. Holm δημιούργησε ένα αριστουργηματικό graphic liner eye make up look που χάρισε στην Ariana Grande τομακιγιάζ που κάνει τη διαφορά. 

Η Ariana Grande έρχεται να κάνει την ανατροπή υιοθετώντας μια εντυπωσιακή εκδοχή του cat eye που σίγουρα πρόκειται να λατρέψεις. 

Το συνδύασε με λαμπερή επιδερμίδα και λαμπερό κραγιόν. Το cat eye makeup κολακεύει κάθε πρόσωπο, ελάχιστες γυναίκες έχουν καταφέρει να εξοικειωθούν και να τελειοποιήσουν την τεχνική αυτή, έτσι ώστε να μπορούν να το κάνουν καθημερινά, με μια μηχανική κίνηση.

View this post on Instagram

 

A post shared by Ash K Holm (@ash_kholm)

Το cat eye makeup είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά, σαγηνευτικά και εντυπωσιακά make up ματιών που αποπνέει θηλυκότητα.

Έχει τις ρίζες του βαθιά στην ιστορία, αλλά παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο διαχρονικά make up styles. Στο cat eye μακιγιάζ, η γραμμή του eyeliner δημιουργεί το εφέ του «γατίσιου» βλέμματος και τα μάτια έχουν την τιμητική τους!
Το μαύρο γατίσιο βλέμμα είναι το πιο κλασικό, ωστόσο μπορείτε να δοκιμάσετε και κάποια χρωματιστή γραμμή.

Νεότερα Άρθρα

Κεφάλαιο «Περιποίηση Σώματος»: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Her News

Μπάγια Αντωνοπούλου: Υιοθέτησε την απόλυτη τάση στο μανικιούρ για το 2024

HerNewskl

Μαύρισμα: Πώς θα διατηρήσεις τη σοκολατένια όψη της επιδερμίδας σου μετά το καλοκάιρι

Her News b