HerNews.gr
DECORNEWS

Κάνε τα κεριά που έχεις στο σπίτι να αποκτήσουν νέο ύφος

keria
Νέα, top επιλογή ως διακοσμητικό μικροαντικείμενο (και όχι μόνο μικρό) σε κάθε χώρο, έχουν καταστεί τα κεριά. Παντός ύφους, μορφολογίας, χρώματος και μυρωδιάς, τα κεριά εγγυόνται ένα πολύ όμορφο και ζεστό αποτέλεσμα διακόσμησης στο σπίτι.

Επιλέγουμε κυρίως στρογγυλά ή κυλινδρικά κεριά, με ένα ή περισσότερα φυτίλια, καθώς τοποθετούνται εύκολα στον χώρο και σε πολλά σημεία. Αυτό το είδος κεριού που έχει χάσει την αλλοτινή του αίγλη, είναι το μακρόστενο, ψηλόλιγνο κερί, που στις παλιές εποχές κοσμούσε τις τραπεζαρίες.

Παρόλο που, ναι μεν ακόμα υπάρχει και πωλείται, ήταν μέχρι πρότινος εκτός συναγωνισμού, με την πρώτη κατηγορία κεριού που αναφέραμε πιο πάνω να παίρνει τα ηνία.

Η ανατροπή 

Κι όμως, η λεπτεπίλεπτη επιλογή έρχεται ξανά στο προσκήνιο, με ένα απλό πλην πανέξυπνο τρικ, που θα μεταμορφώσει τα παλιά μακρόστενα κεριά σε αντικείμενο εναλλακτικής αισθητικής και πολυτέλειας. Πάμε να δούμε το πώς στο παρακάτω βίντεο:

@thishouse5000

Marble candles? Yes please! #aesthetics #Winterized

♬ original sound – elijah

Και όμως ναι! Με περιμετρικό κάψιμο από άλλο κερί ή αναπτήρα, αποκτούν rustic διάθεση και πολυτελή μινιμαλισμό. Κυρίως χρησιμοποιείται λευκό κερί, μιας και εκεί θα αναδειχτεί καλύτερα το αποτέλεσμα του καψίματος. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη τεχνική και η επιλογή των γραμμών είναι προσωπική.

@spanglishfashion

Tie dye candles #DIY #homemade #MoneyTok #candles #decor #tiedye #mystyle

♬ drivers license – Olivia Rodrigo

Συνδυάζονται με όλες τις αποχρώσεις του χώρου, όμως πιο απαλό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα είναι μέσα σε έναν χώρο όπου διαθέτει αρκετό λευκό, ξύλο και κάποια στοιχεία απαλών αποχρώσεων. Έτσι, το μαύρο που πολλές φορές από μακριά μπορεί να φανεί σαν σπάσιμο μαρμάρου, δένει απόλυτα. 

Οι μαύρες ή γυάλινες βάσεις κεριού είναι το ιδανικό ”πάντρεμα”. Αφήστε αυτή την αστική, μινιμαλιστική και καλαίσθητη πολυτέλεια να κυριαρχήσει στον χώρο σας και αμέσως η διακόσμηση θ’ αναβαθμιστεί!

 

Νεότερα Άρθρα

Η Kendall Jenner ανοίγει το πολυτελές σπίτι της

Her News b

Τα 7 πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που ανήκουν σε γυναίκες

Her News

Τι δεν πρέπει να τα καθαρίζετε με χαρτί κουζίνας!

Her News