HerNews.gr
CELEBRITIES

Britney Spears: “Με ανάγκαζαν να κάνω ψυχοθεραπεία 10 ώρες την ημέρα”

Britney Spears-hernews

H ιστορία της Britney Spears έχει συγκινήσει σε παγκόσμιο επίπεδο.

To κίνημα #FreeBritney έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, καθώς όλοι στήριζαν την απελευθέρωση της Britney Spears.

Τι συνέβη στην Britney Spears;

Η διάσημη τραγουδίστρια, κινήθηκε νομικά κατά του πατέρα της, αλλά και της εταιρείας της τον Ιούλιο του 2020 με σκοπό την ανεξαρτητοποίηση της. Δε μπορούσε να έχει την επιμέλεια των παιδιών της ούτε να είναι “κύρια” του εαυτού της. Έτσι, το κοινό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημιούργησαν παγκόσμια καμπάνια με hashtag #freebritney.

Britney Spears-hernews

Η πριγκίπισσα της pop πρέπει να ζει ελεύθερη και να λαμβάνει μόνο η ίδια τις αποφάσεις για τη ζωή της.  Όταν βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, η ίδια προχώρησε σε κάποιες συμπεριφορές που την οδήγησαν να νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Το πόρισμα του γιατρού ήταν πως η Britney έπασχε από άνοια. 

Συνεπώς, τον έλεγχο της ζωής της τον είχε κατακτήσει ο πατέρας της. Η Britney δε μπορούσε να ξοδέψει τα χρήματα της, δε μπορούσε να παντρευτεί ξανά ούτε να κάνει και άλλο παιδί. Ήταν εγκλωβισμένη σπίτι της και είχε μόνο το 30% της επιμέλειας των παιδιών της. Ο δικηγόρος της έπρεπε να εκδώσει άδεια για να κυκλοφορήσει κάποιο τραγούδι της και φυσικά ούτε να μιλήσει ανοιχτά για αυτό που της συνέβη.

Η Britney τα κατάφερε και είναι πλέον ελεύθερη.

Mετά από 14 χρόνια προσπάθειας, η ίδια αποφασίζει για τον εαυτό της. Αν και η οικογένεια της αποκαλούσε το κίνημα #FreeBritney “θεωρία συνομωσίας”, η γνωστή celebrity δεν τα παράτησε.

Britney Spears-hernews

Θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της ελευθερίας της, η Britney έκανε μια δημοσίευση στο instagram μιλώντας για τις άσχημες συνθήκες που βίωνε καθημερινά. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως την ανάγκασαν να πηγαίνει για ψυχοθεραπεία, ενώ δεν ήθελε. Επίσης, έγραψε χαρακτηριστικά πως:

“Η πολλή ψυχοθεραπεία που με ανάγκαζαν να κάνω παρά τη θέλησή μου, υποχρεώνοντάς με να πληρώνω για να ακούω γυναίκες να μου λένε πώς θα φτάσω πιο κοντά στην επιτυχία, ήταν χαρά για μένα… όχι, στα αλήθεια». Σύμφωνα με την ίδια: «10 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα… δεν είναι ψέμα… Σε αυτό το όμορφο έθνος, θα ήταν δίκαιο για μένα να αφιερώσω όλη μου τη ζωή, κάνοντας σκετς για τους θαυμάσιους θεραπευτές”. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Sofía Vergara: Η μάχη της με τον καρκίνο και το ηχηρό μήνυμά της

HerNewskl

Red carpet :Πως καθιερώθηκε το κόκκινο χαλί ως σύμβολο μεγαλοπρεπούς υποδοχής

Her News b

Βάλια Χατζηθεοδώρου: “Θέλει κόπο να είσαι influencer”

HerNewskl