HerNews.gr
Μόδα

Χριστουγεννιάτικες αγορές: Η συλλογή HOFF είναι η κορυφαία επιλογή των φετινών δώρων

hoff

Με το Δεκέμβρη να βρίσκεται στο απόγειό του και να σκορπά το κλίμα των Χριστουγέννων παντού, έχουμε μπει και εμείς για τα καλά σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. Στολίζουμε, βγαίνουμε βόλτες για ζεστά ροφήματα και ετοιμαζόμαστε για τις εορταστικές αγορές, τόσο για εμάς όσο και για τ’ αγαπημένα μας πρόσωπα. Οι επιλογές μας έχουν ένα όνομα: HOFF.

Πρωτότυποι συνδυασμοί χρωμάτων, άνετη εφαρμογή και στυλάτα σχέδια.

Τα HOFF έχουν όλα όσα αναζητούσες για τα φετινά δώρα μιας και δεν θυμίζουν σε τίποτα τα συνηθισμένα. Ξεφεύγουν από τα τυπικά, προσφέροντάς σου στοχευμένες επιλογές για κάθε τύπο και θα τα βρεις τόσο στα καταστήματα όσο και online, από την εταιρία Διγαλάκη.

hoff

Είναι το all-day παπούτσι που θα συνδυάσεις από το πρωί με το τζιν και το oversized παλτό σου, μέχρι το βράδυ που θα το φορέσεις με την δερμάτινη φούστα και το one shoulder μπλουζάκι, απολαμβάνοντας το ποτό σου.

hoff

Συνδύασε το HOFF σε γκρι και καφέ αποχρώσεις με αγαπημένα πλεκτά φορέματα, είτε το ίδιο απαλά σε χρωματισμό, είτε έντονα για να κάνουν αντίθεση.

hoff

Επίλεξε το μαύρο, με μια λευκή παντελόνα και σκούρο blazer για total chic εμφανίσεις. Υπάρχει κάτι καλύτερο για τις γιορτές;

hoff

Εμείς λατρεύουμε και την αρμονική πολυχρωμία λευκού, μπορντό, κίτρινου, πράσινου και μπεζ γιατί δεν έχουμε ξαναδεί παρόμοιο και μπορεί άνετα να υποστηρίξει οποιοδήποτε λουκ, χαρίζοντάς του αυτή την υπογραφή που χρειάζεται για να ξεχωρίζει.

hoff

Ο οδηγός αγορών φέτος τα Χριστούγεννα κατακλύζεται από τα HOFF ,όπου τα προτιμούμε ένα προς ένα για κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο και ακόμη περισσότερο για εμάς τις ίδιες.

Η εταιρία Διγαλάκη έχει όλη τη συλλογή που μας εμπνέει για τις χριστουγεννιάτικες – και όχι μόνο – εμφανίσεις μας!

hoff

Ένα παπούτσι είναι η αγορά που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ, ειδικά όταν ξέρεις ότι θα το φορέσεις ποικιλοτρόπως και χωρίς ποτέ να σε χτυπήσει ή να σε πονέσει. Είναι τόσο άνετα που θα τα φοράς συνέχεια! Απο το πρωί μέχρι το βράδυ!

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή και αγόρασε το δικό σου χριστουγεννιάτικο δώρο HOFF, μαγεύοντας τους αγαπημένους σου και αφήνοντάς τους να μπουν στον HOFF κόσμο της μόδας!

Ανακαλύψτε τη συλλογή Fall/Winter 2021 της HOFF στο συλλογή εδώ καθώς και στα καταστήματα DIGALAKIS!

Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5A

Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσα 6

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

 

 

Νεότερα Άρθρα

Margot Robbie: Αποχαιρέτησε και επίσημα το barbiecore trend

HerNewskl

Φόρεμα για γάμο και βάπτιση: Στο Atelier Rene θα βρεις chic επιλογές για κάθε γούστο

Her News

Αθηνά Οικονομάκου: Ποιο είναι το αγαπημένο της μπικίνι;

HerNewskl