HerNews.gr
CELEBRITIES

Ελεoνώρα Μελέτη: “Θα ήθελα να “χωρίσω” γιατί μου δημιουργεί διάφορα θέματα η γραφειοκρατεία”

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για το σύζυγο της και προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη. 

Καλεσμένη στην εκπομπή “Τετ α Τετ” βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία δε δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τον Τάσο Τρύφωνος κάποιες πτυχές της ζωής της, τις οποίες μέχρι τώρα δεν έχει αποκαλύψει. 

Τι ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη για τον σύζυγό της;

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε γεμάτη χιούμορ για το γεγονός πως θα ήθελε να “χωρίσει” για γραφειοκρατικούς λόγους.  Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε πως:

“Εγώ γνώριζα τις αδερφές του Θοδωρή. Με μία από τις αδερφές του είχαμε μία κοινή γνωστή που είχαμε βγει κάνα δύο φορές έξω, και για κάποιο λόγο επέμενε ότι θα ταίριαζα με τον Θοδωρή. Είχαν προσπαθήσει κάνα δύο φορές να μας κάνουν το κονέ.  Εγώ όποτε ψιλιαζόμουν ότι πάνε να μου γνωρίσουν άνθρωπο, δεν πολυψηνόμουν οπότε έβρισκα ευγενικές δικαιολογίες.
Δύο τρεις άλλες φορές που θα συναντιόμασταν, πάλι κάτι γινόταν και δεν. Έγινε λοιπόν εντελώς τυχαία, όταν πήγα να δω μία παράσταση του Νίκου Μουτσινά. Ήξερα ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια και γνωρίζοντας ότι η φίλη μου ξέρει την οικογένεια. Πήρα τη φίλη μου για να μου βρει. Έπρεπε να δω την παράσταση και γι’ άλλους λόγους εκείνη την ημέρα”.  

Ελεονώρα Μελέτη- hernews

Μιλώντας για την πρώτη γνωριμία με τον αγαπημένο της, τόνισε ότι “εκεί ήταν και ο Θοδωρής γιατί ήταν ο παραγωγός της παράστασης. Ήρθε λοιπόν να με ρωτήσει εάν εγώ και οι συνοδοί μου ήμασταν καλά με τις θέσεις μας και αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία. Δεν είχε υπάρξει άλλη συνάντηση ξανά και βρεθήκαμε τυχαία έξω με κοινή παρέα για φαγητό. Ο γάμος δεν ήταν κάτι που μας απασχόλησε ποτέ με τον Θοδωρή. Έχει γίνει καθαρά για γραφειοκρατικούς λόγους, όπως επίσης για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους”. Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Κλείνοντας, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε χαρακτηριστικά πως “θα ήθελα να “χωρίσω” κιόλας στα χαρτιά γιατί μου δημιουργεί διάφορα θέματα η γραφειοκρατεία. Πρέπει να δηλώνω “πόθεν έσχες”, επειδή δηλώνει ο άντρας μου. Ξέρεις τι τρέξιμο είναι αυτό; Δεν τα μπορώ αυτά τα πράγματα, του λέω δώσε μου ένα διαζύγιο να τελειώνουμε από αυτή την ιστορία”. 

 

Νεότερα Άρθρα

3η φορά γάμος: Παντρεύτηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ

Her News

Η Mandy Moore θηλάζει το μωρό της στη κορυφή βουνού

Her News

Η Britney Spears θέλει την ελευθερία της μετά από 13 χρόνια

Her News