HerNews.gr
CELEBRITIES

H Dakota Jonson έκανε μία iconic φωτογράφιση λίγο πριν την ταινία του Netflix!

Dakota Jonson-hernews

H Dakota Jonson έκανε μια iconic φωτογράφιση για editorial περιοδικού.

Πρωταγωνίστρια σε ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο σε ένα editorial μοδας του περιοδικού “Town & Country”ήταν η Dakota Johnson.

Η Dakota Jonson  έκανε μια εντυπωσιακή φωτογραφική για μεγάλους οίκους μόδας.

Η γνωστή σε όλους Dakota από την τριλογία “50 Shades of Grey” φόρεσε τις πιο στιλάτες δημιουργίες των οίκων: Gucci, Carolina Herrera και Christopher John Rogers. Πιο φρέσκια από ποτέ, με έναν αστείρευτο δυναμισμό και γεμάτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση η Dakota έλαμψε.

Dakota Jonson-hernews

Για το τεύχος του Δεκεμβρίου 2021/ Ιανουαρίου 2022, η Dakota Jonson προσέθεσε στις φωτογραφίσεις μια ακόμη. Ωστόσο, η συγκεκριμένη φωτογράφιση  θα μπορούσε εύκολα να πει κανείς πως ανήκει στις καλύτερες που έχει κάνει.

Από την άλλη πλευρά, οι fans της μετρούν αντίστροφα για τη νέα ταινία που θα προβληθεί στο Νetflix ” The Lost Daughter”. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος;

Πρωταγωνίστρια της συγκεκριμένης ταινία δε θα είναι άλλη, πέρα από την Dakota Johnson. Η σειρά πρόκειται να προβληθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η ηθοποιός ανυπομονεί. Βέβαια, έχει βραβεύτει μία φορά στα βραβεία Gotham της Νέας Υόρκης.

Όσο για γυρίσματα της ταινίας που πραγματοποιήθηκαν στις Σπέτσες κατά τη διάρκεια του κορονοϊού, η ηθοποιός δε μπόρεσε να μη μιλήσει. Οι πρωταγωνιστές είναι: η Olivia Colman, η Jessie Buckley, ο Paul Mescal και ο Εd Harris. 

Dakota Jonson-hernews

Βασίζεται σε κάποιο βιβλίο η ταινία; Η απάντηση είναι θετική. Η ταινία βασίζεται στο best seller της Elena Ferrante. H συνεργασία τους ήταν εξαίσια και οι σχέσεις τους πολύ καλές. Απόδειξη αυτού είναι πως η Dakota την έπεισε να κάνει και το πρώτο της τατουάζ, ενώ η Colman είπε:

“Ίσως ήμουν εγώ που παρασύρθηκα από αυτό το υπέροχο άτομο και ήθελα να πιστεύει ότι ήμουν cool. Ή ίσως ήταν η κρίση της μέσης ηλικίας μου”.

Ποιοι είναι οι στόχοι της Dakota Jonson;

Ενδεχομένως, η σκηνοθεσία μίας ταινίας μεγάλου μήκους, η οποία θα έχει ως φόντο ένα νησί. Η ιδεολογία της βασίζεται στο “χόρεψε σαν να μη σε βλέπει κανείς και ο κόσμος δεν θα μπορεί να κοιτάξει αλλού”.

 

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να καλύψεις τους μαύρους κύκλους;

HerNewskl

Παύλος Χαϊκάλης: Μέσω της αστρολογίας θα βοηθάω τις γυναίκες να τεκνοποιήσουν

Her News

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η σύγκριση με την Καγιά και το μέλλον της στο GNTM

HerNewskl