HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πύρρος Δήμας: Είναι ξανά ερωτευμένος;

Ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας βρήκε ξανά το χαμόγελο και τη διάθεσή του καθώς 3, 5χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του Αναστασίας φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένος.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή  ο Πύρρος εδώ και λίγο καιρό έχει σχέση και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά. Την οποία την ξέρουμε και την έχουμε δει στην τηλεόραση!

Ο λόγος για την πρώην παίκτρια του Survivor, την Αφροδίτη Σκαφιδά, η οποία συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Survivor με την Κατερίνα Δαλάκα!

Η 1η δημόσια εμφάνιση:

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το ζευγάρι βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη. Φίλη των παιδιών. Τόσο ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας όσο και η Αφροδίτη Σκαφιδά δεν έκαναν καμία δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι δεν δείχνουν να ενοχλούνται από τα φλας των φωτογράφων. Και οι 2 ήξεραν από την αρχή ότι θα υπάρχουν κάμερες!

Ποια είναι η όμορφη Αφροδίτη Σκαφίδα:

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι αθλήτρια του στίβου που αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού. Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982. Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ. Στο οποίο μάλιστα κατείχε και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα.

Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ. σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ γυναικών. Κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ. Η Σκαφίδα υπερέβη πρώτα τα 4,50μ και στη συνέχεια τα 4.55μ για να καταρρίψει την προηγούμενη δική της κορυφαία επίδοση που ήταν 4,48μ από τις 11 Ιουνίου 2005 και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008. Στις 30 Ιανουαρίου 2010 έθεσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην διάρκεια ημερίδας κλειστού στίβου περνώντας τα 4,41μ.

Νεότερα Άρθρα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Θέλω να πιστεύω πως ως μπαμπάς είμαι παρών ακόμα και μετά το διαζύγιο»

HerNews ka

Νίκος Αποστολόπουλος: «Τον κύριο Κασσελάκη ό,τι θέλει, να τον ντύσουμε, να τον γδύσουμε, τα πάντα. Είναι υπέροχος»

HerNews ka

Ekaterina Litvinova: «Παίρνω πάρα πολλά θετικά μηνύματα. Κάποιοι μου στέλνουν ότι τους έβγαλα από την κατάθλιψη»

HerNews ka