HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Το σεξ μετά από τσακωμό είναι το καλύτερο και ειδικοί εξηγούν τον λόγο!

σεξ μετά από τσακωμό-hernews

Το σεξ μετά από τσακωμό είναι αυτό που θα έχεις να διηγείσαι για πολλά χρόνια στις φίλες σου! Kάθε ζευγάρι έχει τα ups & downs του και οι τσακωμοί θεωρείς πως είναι το χειρότεροι σημείο. Τι γίνεται όταν το σεξ μετά από κάθε τσακωμό είναι η απόλυτη φαντασίωση σου;

Το σεξ μετά από τσακωμό είναι το σεξ συμφιλίωσης.

Λίγο “Friends with Benefits” δε γίνεται να μην έχεις δει! Σου θυμίζει κάτι απο ταινίες, σωστά; H ένταση της στιγμής είναι μοναδική και η σύνδεση που θα υπάρξει μεταξύ σας είναι ανεπανάλιπτη. Από τη μια πλευρά, θα θέλεις να του φωνάξεις και να μείνεις μακριά του και από την άλλη πλευρά δε θέλεις να σταματήσεις να τον φιλάς.

Ποια είναι η επιστημονική εξήγηση του γεγονότος πως το σεξ μετά από καβγά είναι ό,τι καλύτερο;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ορμόνες επηρεάζουν σε μέγιστο βαθμό την ερωτική μας διάθεση. Όταν τσακώνεσαι με το ταίρι σου, οι ορμόνες σου υπερδιαγείρονται. Βέβαια, αυτό  συμβαίνει και στον ανδρικό πληθυσμό, όπως είναι η τεστοστερόνη, η αδρεναλίνη και η κορτιζόλη.

σεξ μετά από τσακωμό-hernews

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, απελευθερώνονται και ορμόνες όπως:
  • Σεροτονίνης
  • Ντοπαμίνης
  • Οξυτοκίνης

Ο οξυτοκίνη είναι η γνωστή στους περισσότερους ως “ορμόνη της αγάπης”.

Επίσης, το σεξ διώχνει το στρες και έτσι ξεχνάς τον λόγο που τσακώθηκες!

‘Όταν υπάρχει μια ένταση μεταξύ σας και νιώθεις πως έχεις αδικήσει τον σύντροφο σου, τα λόγια είναι περιττά. Οι πράξεις μπορούν να μιλήσουν από μόνες τους και όταν πρόκειται για σεξ…κανείς δε μπορεί να διαφωνήσει.

σεξ μετά από τσακωμό-hernews

Έτσι, το σεξ είναι ένας έμμεσος τρόπος να συμφιλιωθείς με το ταίρι σου και φυσικά να ζητήσεις “συγγνώμη”.

Τέλος, το συγκεκριμένο είδος σεξ μετά από τσακωμό σου προκαλεί υπερδιέγερση, καθώς εντείνεται ο φόβος σου μη χάσεις τον άλλον. Επίσης, φοβάσαι πως η κατάσταση θα φτάσει στο απροχώρητο και θέλεις να αποβάλλεις κάθε αρνητικό συναίσθημα από το “μεταξύ σας”.

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη μετά από έναν επικό καβγά να έρθεις όσο πιο κοντά γίνεται με τον σύντροφο σου, δεν ξέρεις τι χάνεις!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ και ύπνος: Πώς το ένα βοηθάει το άλλο;

Her News

Πόσο σημαντικό θεωρείς το σεξ σε μια σχέση;

Her News

Σεξ: Τι προβλήματα υγείας αντιμετωπίζουν όσοι απέχουν

Her News b