HerNews.gr
CELEBRITIES

H Βίκυ Καγιά αποκάλυψε τους λόγους που αποχώρησε από το GNTM!

Βίκυ Καγιά-hernews

H Bίκυ Καγιά μίλησε ανοιχτά για το GNTM στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Η Βίκυ Καγιά θέλησε να κάνει έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά εν όψει της ονομαστικής του γιορτή. Έτσι η γνωστή παρουσιάστρια- μοντέλο μίλησε για τη νέο της επαγγελματικό βήμα, την παρουσίαση του show χορού, DWTS. 

Βίκυ-Καγιά-hernews

Όταν τη ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς αν θα επέστρεφε στην πρωινή ζώνη, εκείνη απάντησε πως δε νιώθει σιγουριά, γιατί δεν θεωρεί πως της ταιριάζει απόλυτα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε πως:

” Δεν είμαι σίγουρη. Δεν ξέρω αν είμαι κομμένη και ραμμένη για αυτό το πράγμα γιατί το μοτίβο του ότι πρέπει να ακολουθείς ένα φορμάτ που απαραίτητα πάει καλά, εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνη γιατί εγώ δεν μπορώ να μπω μέσα σε αυτό το φορμάτ. Είναι σαν να μην είμαι ο εαυτός μου. Κάνω gossip πιο αστείο Φαρμακώνω με τον αρνητισμό. Μαραζώνω”. 

Η Βίκυ Καγιά έκανε αποκαλύψεις για το GNTM.

Όσον αφορά την απόφαση της να εγκαταλείψει το GNTM, η ίδια αναφέρθηκε σε δύο βασικούς και σοβαρούς λόγους.

Αρχικά, δήλωσε πως ξεπέρασε τα όρια της και την έπιανε νευρικότητα. Μάλιστα είπε ότι “ Αν περάσω τα όριά μου με πιάνει νευρικότητα, μιλάω γρήγορα, ακατάπαυστα, στεναχωριέμαι, αντιδράω. Κι εγώ δεν είμαι αυτή. Γιατί να γίνω κάτι άλλο; Γιατί να μην κάνω σωστά τη δουλειά μου; Γιατί να μην υπηρετώ σωστά αυτούς που με πληρώνουν και τον εαυτό μου πάνω απ’ όλα; ήμουν καμμένη από την κούραση πέντε χρόνια. Δεν είχα ξεκουραστεί ποτέ κανέναν Αύγουστο και κανένα καλοκαίρι. Αυτό έκανε build up. Το GNTM είναι μια πολύ απαιτητική παραγωγή. Μιλάμε για 24ωρα. Στον τελικό της τελευταίας χρονιάς 5 η ώρα το πρωί δεν θυμόμουν πως πήγαινα σπίτι. Έκατσα στην άκρη, άναψα alarm και έλεγα που είναι το σπίτι μου; Επίσης, τα παιδιά μου ήταν πιο μωρά όταν ξεκίνησα το GNTM. Μεγαλώνοντας ξέρουν τι ώρα είναι, τι ώρα θα γυρίσω, τους λείπω. Διακοπές, κοχύλια, καστράκια, όλα αυτά μας έλειψαν πάρα πολύ”.

Βίκυ-Καγιά-hernews

H Βίκυ Καγιά δεν παρακολουθεί το ριάλιτι μόδας καθημερινά, αλλά όταν το βλέπει το απολαμβάνει πλέον από την πλευρά του θεατή.

Κλείνοντας, η αγαπημένη Βίκυ Καγιά ανέφερε πως “φυσικά και βλέπω GNTM απλά δεν το βλέπω ευλαβικά. Είναι περίεργο να το παρακολουθείς το GNTM απ’ έξω γιατί ενώ έκλεινα τη τηλεόραση να κάτσω να το δω πολύ ωραία. Το βλέπω εκ του ασφαλούς και το κόνσεπτ για αυτό που είναι. Το απολαμβάνω σαν τηλεθεατής που είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από το να συμμετέχεις”. 

 

 

΄

 

Νεότερα Άρθρα

Αντώνης Κανάκης σε πρώην Παναγιωτόπουλου: “Πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει να μας είχες βρει και να μας πει τι έχει συμβεί”

HerNewskl

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η σύγκριση με την Καγιά και το μέλλον της στο GNTM

HerNewskl

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: “Νομίζω ότι για να φτάσεις και να πεις ότι έφυγε από πάνω σου ένα βάρος, θέλει δουλειά”

HerNewskl