HerNews.gr
Γνώμες

Χριστούγεννα σημαίνει….

Χριστούγεννα η πιο αγαπημένη μου γιορτή αλλά και εποχή. Εσένα τι σου έρχεται στο μυαλό με το άκουσμα αυτής της λέξης;
Ένα ψιλό πράσινο χριστουγεννιάτικο στολισμένο δέντρο, φωτάκια, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, στολισμένοι δρόμοι; Όλα αυτά καλά είναι και συμπληρώνουν την μαγική γιορτινή εικόνα και την πιο μαγική ατμόσφαιρα.
Όμως στην πραγματικότητα τα Χριστούγεννα είναι συναίσθημα.
xmas

Το πιο δυνατό και αληθινό, το πιο βαθύ.

Γιατί από μικρά παιδιά αυτές τις ημέρες νιώθαμε γεμάτοι, γεμάτοι με αγάπη γιατί γύρω μας είμαστε με ανθρώπους να μας αγαπούν γιατί ο μπαμπάς έπαιρνα άδεια γιατί η μαμά μαγείρευε το πιο νόστιμο φαγητό του κόσμου γιατί ερχόντουσαν όλοι σπίτι και ανταλλάζαμε ευχές.
Στην πραγματικότητα όμως στην ουσία το νόημα δεν είναι τι παίρνεις αλλά τι δίνεις αυτές τις γιορτινές ημέρες. Και αν το καλοσκεφτείς εκεί είναι η χαρά και εκεί το μεγαλύτερο νόημα. Να αγοράσεις ένα δώρο που θα ενθουσιάσει αυτόν που θα το λάβει, να μαγειρέψεις το αγαπημένο φαγητό για κάποιον, να κάνεις μια καλή πράξη, να πεις ένα “Συγνώμη” ένα “Μου έλειψες”και ένα “Σ΄αγαπώ”…Μην το κρατήσεις στο συρτάρι…
Και αυτό ναι, είναι το πιο σημαντικό, γιατί μόνο όταν μάθεις να δίνεις τότε θα μπορέσεις να εκτιμήσεις πραγματικά όταν παίρνεις. 
Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Νεότερα Άρθρα

Μήπως ήρθε η στιγμή να ξεκινήσεις χορό; 

Her News b

Σήμερα δεν φοβάμαι μη μας κάψει ο ήλιος, αλλά πόσο θα αντέξει η ψυχή μας να φλέγεται

Her News

Γιορτή της Μητέρας: Η «Όλα από εμένα τα περιμένετε» που της αξίζουν τα πάντα

Her News b